Incendiu puternic în Brădet

Un incendiu a izbucnit miercuri, la ora 16.30 la una din vilele situate la marginea cartierului zălăuan Brădet, la iesirea din municipiu. Incendiul a fost localizat în partea de sus a clădirii, fumul gros acoperind întreaga suprafață a acoperișului. Deși inițial la fața locului au sosit două autospeciale ale pompierilor, pentru că incendiul nu a putut fi stins a fost solicitată o a treia autospecială, în jurul orelor 17. Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte ale incendiului însă oamenii care locuiesc în imediata vecinătate au spus că înainte ca din acoperişul vilei să iasă fum, au auzit o bubuitură puternică, probabil un trăznet. Această ipoteză nu a fost confirmată urmând ca în următoarele zile să se stabilească cu exactitate care a fost cauza izbucnirii incendiului şi să fie evaluate pagubele materiale. Incendiul a fost stins după aproape două ore, după intervenţia a trei autospeciale, dintre care una specială pentru intervenţii la înălţime. Nu au existat victime.

Alte articole

3 Thoughts to “Incendiu puternic în Brădet”

 1. no name

  Se vede ca nu este organizat au autospeciala cu scara si ma gandesc cand a fost anuntat incediul a fost asa anuntat ca partea de sus a cladirii acopersilul arde nu a putut sa trimite din start autoscara?? Pentru ce a fost primit sa se faca exercitiu demostrativ ????

 2. Anonim

  se stie ca afacerea mergea foarte prost si doar o prima de asigurare incasata, mai poate tine familia la acelasi standard de viata

  1. Alfaman

   Vasile, nu te bucura de necazul concurentei.

Leave a Comment