Bănuit de comiterea mai multor furturi, reţinut de poliţişti

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut, luni, 11 iunie, pe bază de ordonanţă de reţinere, un zălăuan de 29 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Faptele au fost comise în municipiul Zalău, pe timpul nopţii.
Din probatoriul administrat s-a stabilit că, în perioada aprilie-iunie, acesta a sustras din anexe gospodăreşti mai multe bunuri, printre care truse de scule, rotopercutor, motofierăstrău, cauzând un prejudiciu de aproximativ 14.000 de lei. Din prejudiciul cauzat s-a recuperat 90 la sută, fiind restituit părţilor vătămate.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, bărbatul a fost reţinut şi depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar în cursul zilei de marţi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii continuă cercetările pentru pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a acestuia.

Alte articole

Leave a Comment