Planuri de viitor la Prefectura Sălaj

Şedinţa lunară a comisiei judeţene de dialog social pentru patronate şi sindicate, care a avut ca punct pe ordinea de zi stabilirea tematicii orientative pentru şedinţele comisiei pentru anul în curs, a avut loc joi, în prezenţa prefectului judeţului Sălaj, Ionel Ciunt. Ca urmare a propunerilor făcute, atât din partea conducerii Instituţiei Prefectului, cât şi din partea reprezentanţilor patronatelor şi sindicatelor, pe parcursul anului 2014, se vor dezbate teme precum: corelarea planului de şcolarizare cu activităţile economice specifice judeţului, identificarea oportunităţilor de afaceri pe zone geografice, propuneri privind suţinerea operatorilor economici care crează locuri de muncă, precum şi alte măsuri fiscale.
Având în vedere că tematica stabilită necesită sprijin legislativ, prefectul judeţului i-a invitat pe reprezentanţii patronatelor şi sindicatelor la o întâlnire care va avea loc vineri, 31 ianuarie 2013, cu parlamentarii din judeţ, dar şi cu reprezentanţii primăriilor.

Alte articole

2 Thoughts to “Planuri de viitor la Prefectura Sălaj”

  1. Anonim

    Planurile de viitor ale veterinaro-prefectului: inchiderea tuturor barurilor si desfintarea bancomatelor din centrul Zalaului. Prietenii stiu de ce.

  2. Anonim

    CEL MAI BUN PLAN: DESFIINTAREA.

Leave a Comment