Facturile de curent nu pot fi plătite la ghişeele Electrica

Din cauza unor probleme ce ţin de amenajarea spaţiului în care funcţionează ghişeele Agenţiei de Furnizare a Energiei Electrice Zalău, până în data de 15 aprilie, consumatorii din municipiu nu-şi pot achita facturile de curent decât la unităţile bancare ori la punctele PayPoint.
După cum ne-a declarat Viorel Pop, directorul AFEE Zalău, activitatea de încasare a contravalorii facturilor va fi restrânsă, după ce Agenţia a pierdut, în urma unei licitaţii, un spaţiu de 57 de metri pătraţi ce aparţinea municipalităţii. “Începând din 16 aprilie, activitatea ghişeelor noastre se va desfăşura pe 204 metri pătraţi, după ce am pierdut spaţiul de 57 de metri pătraţi, pe care fostul proprietar, Primăria Zalău, l-a scos la licitaţie publică”, a explicat Pop.
Cu toate acestea, clienţii vor avea la dispoziţie acelaşi număr de ghişee, însă puţin mai înghesuite.
Dat fiind faptul că începând din 1 aprilie şi până în 15 aprilie, ghişeele Agenţiei sunt închise, zălăuanii care nu-şi vor achita la timp facturile nu riscă să fie debranşaţi pentru neplată, a dat asigurări directorul zalăuan.

Alte articole

2 Thoughts to “Facturile de curent nu pot fi plătite la ghişeele Electrica”

  1. Anonim

    Ati pierdut licitatia ca nu stiti pe ce lume traiti

  2. Anonim

    pai cum asa ca sefu de la caseriile Electrica o fost pus de primaru Raducu….. ca doara is din acelasi partid ….. P.N.L …….. cred ca au impartit banii :)… ori asta o fi fost plata pentru raducu

Leave a Comment