Ansamblul „Porolissum”, în semifinale la „România dansează”

Ansamblul artistic profesionist „Porolissum” al Casei Municipale de Cultură Zalău este cu un pas mai aproape de marele premiu de 50.000 de euro al emisiunii-concurs „România dansează”, după ce a fost selectat în rândul celor 36 de semifinalişti ai competiţiei difuzate de Antena1.
La preselecţii, dansatorii Ansamblului au reuşit să-i impresioneze cu evoluţia lor pe cei trei membri ai juriului, care s-au ridicat în picioare şi i-au aplaudat câteva minute în şir.
„Porolissum” va urca din nou pe scena concursului în prima din cele trei semifinale, programată duminică, 28 aprilie, la ora 20.30. Dansatorii zălăuani se vor „duela” cu 1st Class, Roxana Chiperi, Alexandru Matache, Providanse, Trupa Yes, Dance World, Raluca si Tudor, Mini Blockbusters, Porolissum, Radu Dragos, Gabriel Cocos si Romafest.
Potrivit regulamentului, la finalul fiecărei gale, juraţii vor trimite în finală doar trei numere (câte unul fiecare), al patrulea finalist urmând să fie ales de public, prin vot. Ansamblul din Zalău. De la sfârşitul emisiunii, duminica, până a doua zi, la ora 16, telespectatorii vor putea numărul pe care vor să-l salveze dintre cei nouă rămaşi. Finalistul va fi anunţat la ora 16, în Observator, de către Jorge, prezentatorul show-ului. În finala transmisă live, în 19 mai, telespectatorii vor alege câştigătorul prin vot.

Alte articole

Leave a Comment