Contact

SC SIMAR SRL

Adresa Str. Nicolae Titulescu nr.1
localitatea Zalau, judetul Salaj
Cod postal: 450042

CUI: RO 12109134
J31/139/1999
Cont bancar: RO 89 BRDE 320SV10099293200
BRD ZALÃU

0260611364
Fax: 0360 566067

Email: redactie@magazinsalajean.ro

 

Colectivul redactional

Director:

Daniel Mureșan

Redactori:

Augusta Teșinschi,

Florin Negoiță,

Daniel Săuca  

Consiliere juridică:

Jr. Cornel Merişan

Secretariat

Anca Bartha

Tehnoredactare:

Silviu Mocan

Distribuție:

Ștefan Bordeianu

5 Thoughts to “Contact”

 1. Vasile

  Ar trebui sa se sesizeze D N A. Astea isi bat joc de noi cu nerusinare

 2. Anonim

  NU VREAU SA MI SE PERSONALIZEZE SI IMBUNATATEASCA EXPERIENTA!!!

 3. Anonim

  Bună seara Magazin Sălăjean!
  As avea o știre pt cine este interesat de niște articole de,, senzatie”’, dar, în ultimi ani, au tot apărut articole despre grădiniță Voinicelul din Zalău,, scuze, este și cămin și singura creșă din Zalău, unde acum, a mai apărut o,, bubă” Instituția, este subordonata Primăriei Zalău, care, teoretic, este directorul principal, dar, ca director al instituției, nu este altcineva, decât, nepoata primarului.
  Pana aici, nicio problema, dar acum, intervine o alta problema!
  Acum, s-au trezit angajatele de la Creșă, ca au de restituit un spor care l-i s-a acordat din 1 Apr. 2018 panana 30 Sep2018, dar, atenție, numai pe perioada respectiva, fiindcă, după acea data, se pare ca, de,fapt este legal, iar acum, vine directiunea, face o ședință, și anunță, prin,, trimisul special” al Primăriei, ca, au avut un Audi de la Curtea de Conturi, și respectivul spor, nu trebuia plătit pe perioada respectiva, iar acum, directiunea spune:
  Trebuie sa semnați o declarație prin care ești de acord sa restitui suma X plus penalitățile aperent pe 18 luni(pana la ora actuala) cu posibilitatea de a plăti în 6 rate lunare.
  Acuma, se pune O MARE ÎNTREBARE???
  Ce vina au angajații acestei,, Instituții ” ca acele personaje care conduc, din postura de mucenici ai Primăriei, dar, fiind Ordonator de credit, adică, tu ca șef mare semnezi tot ce vine de la contabilitate, acum te speli pe mâini, și le pui în fata angajatelor, o foaie, care nici măcar nu are un nr de înregistrare, nici cu duplicat, prin care, tu semnezi ca ești de-acord sa plătești suma respectiva. MAGAZIN SĂLĂJEAN, VA ROG, MĂCAR ÎN ULTIMUL MOMENT, SA MAI DESCHIDĂ CINEVA GURA LA CE SE-NTAMPLA ÎN ZALAUL ASTA!!!

 4. Yalla

  Hello there,
  I would like to grow and manage your website’s Instagram page. I specialize in developing business IG accounts organicaly.

  You can make a google search for my name (Yalla Papi) to find my own Instagram page, my blog and my Facebook page there.

  Ive been doing this for quite a while for my own accounts and am now looking to pick-up some more clients. I’m thrilled to manage and grow your account for only $100/month as long as I can use you as a reference.

  Feel free to shoot me an email back if you are interested. Otherwise have a nice day.
  – Yalla

 5. Anonim

  Unde e politica de confidetialiate?

Leave a Comment