7 Thoughts to “Contact”

 1. Anonim

  Atentie ziaristi ,atentie DNA , atentie cetateni ai acestei localitati: se fac angajari sa serviciu de ambulanta salaj. Urmariti cu atentie cine v-a lua postul de economist. Spun asa pentru ca bijnitarul parlamentar zis como face presiuni ca sa ajunga pe post nimeni alta decat sotia lui (o analfabeta de care vor sa scape cei unde lucreaza acum).Se zvoneste ca tintesc postul de manajer. Nu se poate ca in functi sa ajunga oameni ca soti como oameni de o cultura josnica care fac de rusine comunitatea noastra. Va rog pe cei de la redactie sa publicati cele relatate si o sa vedeti reacti din partea cititorilor.

 2. Lucas

  Apare un articol in adevarul despre examenul la Ambulanta Salaj. Cum a fraudat examenul Narcisa. Sotia deputatului Balint. Absolut scandalod

  1. Vasile

   Ar trebui sa se sesizeze D N A. Astea isi bat joc de noi cu nerusinare

 3. Dinu

  Am fost la Kaufland si am vazut Caravana BARRIER. Eu sunt unul din clienti Barrier “multumit”. Am luat teapa de la ei si vreau sa stie si alti ce pot sa pățească daca nu sunt atenți.

  1. Anonim

   NU VREAU SA MI SE PERSONALIZEZE SI IMBUNATATEASCA EXPERIENTA!!!

 4. Stelian Platon

  Oameni buni! nu găsesc un loc unde să postez poeziile mele, sau trebuie să mă informați întâi despre cum se poate colabora cu dv. Sunt American din bucurești, locuiesc la New York și suunt autor de poezie clasică. Am 6 volume editate în România, și doresc să vin alături de dv. prin creațiile mele. Mulțumesc anticipat pentru îndrumări Adresa mea de email: africangrey49@yahoo.com god bless you!

 5. Anonim

  Scuze pentru anomaliile tastaturii, apărute instant! Mulțumesc!

Leave a Comment