12 Thoughts to “Contact”

 1. Anonim

  Atentie ziaristi ,atentie DNA , atentie cetateni ai acestei localitati: se fac angajari sa serviciu de ambulanta salaj. Urmariti cu atentie cine v-a lua postul de economist. Spun asa pentru ca bijnitarul parlamentar zis como face presiuni ca sa ajunga pe post nimeni alta decat sotia lui (o analfabeta de care vor sa scape cei unde lucreaza acum).Se zvoneste ca tintesc postul de manajer. Nu se poate ca in functi sa ajunga oameni ca soti como oameni de o cultura josnica care fac de rusine comunitatea noastra. Va rog pe cei de la redactie sa publicati cele relatate si o sa vedeti reacti din partea cititorilor.

 2. Lucas

  Apare un articol in adevarul despre examenul la Ambulanta Salaj. Cum a fraudat examenul Narcisa. Sotia deputatului Balint. Absolut scandalod

  1. Vasile

   Ar trebui sa se sesizeze D N A. Astea isi bat joc de noi cu nerusinare

 3. Dinu

  Am fost la Kaufland si am vazut Caravana BARRIER. Eu sunt unul din clienti Barrier “multumit”. Am luat teapa de la ei si vreau sa stie si alti ce pot sa pățească daca nu sunt atenți.

  1. Anonim

   NU VREAU SA MI SE PERSONALIZEZE SI IMBUNATATEASCA EXPERIENTA!!!

  2. Anonim

   Bună seara Magazin Sălăjean!
   As avea o știre pt cine este interesat de niște articole de,, senzatie”’, dar, în ultimi ani, au tot apărut articole despre grădiniță Voinicelul din Zalău,, scuze, este și cămin și singura creșă din Zalău, unde acum, a mai apărut o,, bubă” Instituția, este subordonata Primăriei Zalău, care, teoretic, este directorul principal, dar, ca director al instituției, nu este altcineva, decât, nepoata primarului.
   Pana aici, nicio problema, dar acum, intervine o alta problema!
   Acum, s-au trezit angajatele de la Creșă, ca au de restituit un spor care l-i s-a acordat din 1 Apr. 2018 panana 30 Sep2018, dar, atenție, numai pe perioada respectiva, fiindcă, după acea data, se pare ca, de,fapt este legal, iar acum, vine directiunea, face o ședință, și anunță, prin,, trimisul special” al Primăriei, ca, au avut un Audi de la Curtea de Conturi, și respectivul spor, nu trebuia plătit pe perioada respectiva, iar acum, directiunea spune:
   Trebuie sa semnați o declarație prin care ești de acord sa restitui suma X plus penalitățile aperent pe 18 luni(pana la ora actuala) cu posibilitatea de a plăti în 6 rate lunare.
   Acuma, se pune O MARE ÎNTREBARE???
   Ce vina au angajații acestei,, Instituții ” ca acele personaje care conduc, din postura de mucenici ai Primăriei, dar, fiind Ordonator de credit, adică, tu ca șef mare semnezi tot ce vine de la contabilitate, acum te speli pe mâini, și le pui în fata angajatelor, o foaie, care nici măcar nu are un nr de înregistrare, nici cu duplicat, prin care, tu semnezi ca ești de-acord sa plătești suma respectiva. MAGAZIN SĂLĂJEAN, VA ROG, MĂCAR ÎN ULTIMUL MOMENT, SA MAI DESCHIDĂ CINEVA GURA LA CE SE-NTAMPLA ÎN ZALAUL ASTA!!!

 4. Stelian Platon

  Oameni buni! nu găsesc un loc unde să postez poeziile mele, sau trebuie să mă informați întâi despre cum se poate colabora cu dv. Sunt American din bucurești, locuiesc la New York și suunt autor de poezie clasică. Am 6 volume editate în România, și doresc să vin alături de dv. prin creațiile mele. Mulțumesc anticipat pentru îndrumări Adresa mea de email: africangrey49@yahoo.com god bless you!

 5. Anonim

  Scuze pentru anomaliile tastaturii, apărute instant! Mulțumesc!

 6. carcotasul de servici- desfintarea PARCARILOR DE RESEDINTA

  mi s-a pus pata pe “parcarile de resedinta”
  si asta dupa ce tocmai a fost organizata o “licitatie” si la noi la bloc, aproximativ 🙁
  toate bune si frumoase, dar cu cat stau si ma gandesc mai mutl cu atat acest concept de “oarcare de resedinta” mi se pare o mare prostie ! si mai ales nedeptate fata de toti proprietarii de masini !
  trebuie regandit tot sistemul, incat sa ofere sanse reale si egale la toti !
  primul lucru care mi-a aprins fitilul este ca blocul meu este cu 4 metri mai departe de parcare, adica 34 de metri , si atunci eu nu pot participa la licitatie. Am cerut sa aflu care este metodologia de a masura distanta, cum a fost stabilita ea, de cine si pe ce critarii. si nimeni nu o fost dispus sa vorbeasca !!
  adica daca in jurul blocului meu nu sunt identificate locuri de parcare , atunci eu nu pot beneficia de “parcare de resedinta”? si nici nu mi pot sa-mi mai pun masina acolo caci e loc blocat cu un sistem de bare de metal? iar daca tot reusesc sa o las, risc amenda de la politie sau sa-mi fie zgariata masina?
  acest sistem de a stabili o distanta FIXA este gresit, ar trebui sa se tina cont si de specificul fiecarei zone, in asa fel incat toti sa avem o sansa la un loc de “parcare de resedinta”

 7. carcotasul de servici- desfintarea PARCARILOR DE RESEDINTA

  nu stiu care e statutul acestor parcari, care este istoria si care au fost ideile care au dus la aplicarea acestui concept, dar cred ca sunt depasite de timp, uzate moral !
  avem, exemple din alte orase, mai dezvoltate ca a nostru si nu suntem instare sa luam o idei buna de la ei?
  “parcarea de resedinta” ar trebui sa fie, daca se vrea sa fie, doar intre orele 18:00 dupamasa -07 dimineata !! in rest sa fie parcare cu plata ! cu tarife differentiate pe zone de impozitare 1 leu – 2 lei – 3 lei – – 5 lei – – 10 lei / ora, in zona centrala !
  nici o masina nu poate parca mai mult de o saptamana, poate 2 , fara sa fie mutat din loc si mai ales sa PLATEASCA, pe orice parcare de pe domeniul public ! asa scapi de rable uitate in parcari rezidentiale ! care ocupa locuri bune pentru cei care folosesc masinile !
  sa fie amendati toti care afiseaza anunturi de VANZARE pe masini lasate pe domeniul public !

 8. carcotasul de servici- desfintarea PARCARILOR DE RESEDINTA

  nu este corect ca sa ti ocupat un loc de parcare 24 de ore din 24 !!!
  si sa platesti 12 lei pe luna !!!
  locul trebuie sa fie la liber pe timpul zilei, cu PLATA binenteles ! de la 07 – 18 sa platesti la ora ! TOTI !!
  caci primaria anre nevoie de bani, pe care sa-i investeasca in amenajarea altor locuri de parcare, si mai ales in TRANSPORT PUBLIC GRATISS !!!!!
  jumatate din parcul auto este un pericol public, jumatate stau dejaba in parcari, jumatate nu au ITP si RCA !!!
  primaria ar trebui sa conditioneze inchirierea acelor “parcari de resedinta” doar pentru autoturimele care au drept de circulatie pe drumurile publice, cu ITP si RCA la zi !

 9. carcotasul de servici- desfintarea PARCARILOR DE RESEDINTA

  inspectorii din primarie, cei care nu prea fac nimic, daca e sa luam ultimul raport al primariei referitor la activitatea lor, acesti inspector ar trebui sa verifice cine sunt utilizatori de fapt al acestor “parcari de resedinta”
  nu de putine ori, unul inchiraza si altul foloseste
  unul plateste 12 lei pe luna si un vecin cu mai multe masini, foloseste acel loc, binentele contra-cost la cel care l-a inchiriat !
  sau nu se putine ori, chiriasul , care are 2-3-4 masini, unele carosate, altele plaforme auto sau microbuze mari si mici, le parcheaza dupa cum are chef , neresopectand clauele din contractual de inchiriere !

Leave a Comment