Aspiranţii la postul de inspector antifraudă intră în febra examenelor

Cei cinci sălăjeni însrişi în cursa pentru fotoliul de inspector antifraudă vacant la nivelul Direcţiei de Combatere a Fraudelor Zalău vor susţine, sâmbătă, proba scrisă a concursului organizat în acest sens de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF). La nivel naţional, sunt puse la bătaie 300 de posturi de inspector antifraudă fiscală, 108 dintre ele fiind la Direcţia de Combatere a Fraudelor, iar celelalte, în cadrul altor structuri ale Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF).
Pentru finele lunii, mai precis în data de 29 martie, ANAF a programat un nou concurs, de această dată pentru ocuparea a 286 de posturi de inspector antifraudă în cadrul DGAF.
Reamintim că în toamna anului trecut, Fiscul a organizat un prin proces de selecţie în vederea reorganizării ANAF şi a înlocuirii defunctei Gărzi Financiare. Doar unul dintre cele două posturi scoase atunci la concurs pentru judeţul Sălaj au fost ocupate, inspectorul antifraudă care a promovat fiind detaşat, ulterior, pe o perioadă de trei an, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj. Aceeaşi „soartă” o va avea şi cel care va trece cu brio testările programate pentru finele acestei săptămâni.
Amândoi vor lucra sub coordonarea procurorilor care desfăşoară anchete în domeniul combaterii evaziunii fiscale, fraudei şi contrabandei.
Tot în toamnă, şase foşti comisari ai Gărzii Financiare au reuşit să prindă un post la Direcţia de Combatere a Fraudelor Bihor, respectiv la Direcţia Regională Antifraudă Oradea.

2 Thoughts to “Aspiranţii la postul de inspector antifraudă intră în febra examenelor”

  1. Anonim

    şase foşti comisari ai Gărzii Financiare au reuşit să prindă un post la Direcţia de Combatere a Fraudelor Bihor, respectiv la Direcţia Regională Antifraudă Oradea, oare tot asa vor face controale la comanda altora???? Ce spuneti d-le Cupsa???

  2. Anonim

    Dati-le si un streang, nu doar pistoale si spreiuri. Sa vedeti de unde mai aaveti salarii. Ca doar din impozite si taxe va fac salariile cei pe care ii controlati in piete si magazine

Leave a Comment