Judecătoria Şimleu are un nou preşedinte

Printr-un ordin de serviciu, judecătorul Daniela Merfu-Aron va exercita atribuţiile manageriale ale Judecătoriei Şimleu Silvaniei. Măsura a fost luată după ce fostul preşedinte al instanţei de sub Măgura, Artemis Simona Chichişan, şi-a depus cererea de transfer la Judecătoria Bistriţa. Preşedintele delegat va conduce Judecătoria Şimleu până în toamnă, când va fi organizat un concurs pentru ocuparea acestei funcţii.
Reamintim că în cursul anului trecut, Artemis Chichişan s-a aflat în atenţia inspectorilor judiciari ai Consiliului Suprem al Magistraturii (CSM), după ce ar fi avut o cădere nervoasă în sala de şedinţe. O zi mai târziu, aceasta a ajuns la secţia de poliţie după ce a distrus mai multe panouri publicitare din Şimleu, a ieşit în stradă îmbrăcată necorespunzător şi a agresat oamenii din jurul său. Ulterior, ea a fost internată la Secţia Psihiatrie.
Această întâmplare nu i-a afectat, însă, cariera, judecătorul revenind la serviciu după o lună. În mai 2013, Secţia pentru judecători în materie disciplinară a CSM a respins ca neîntemeiată acţiunea disciplinară formulată de Inspecţia Judiciară împotriva Artemisei Chichişan.

3 Thoughts to “Judecătoria Şimleu are un nou preşedinte”

  1. Anonim

    si uite asa d-soara chichisan mai judeca si pe la altii ca pe la noi a dat cu oistea in gard ca doar comisia a gasit-o virginica. halal justitie in Romania.

  2. Anonim

    bine ca vor sa mareasca birurile prin noi taxe de timbru. adevaratii hoti.
    numai pentru ei nu a fost constitutionala reducerea salariilor ,pentru noi ceilalti a fost.

    pe ce se bazeaza astia cand ii condamna pe ceilalti cetateni,poate or fi ei din neam de zei de au legi separate pt ei

  3. corina

    dreptate aveti :sa le fie rusines ,mai mari hoti ca ei nu exista…………

Leave a Comment