A încercat să-şi omoare socrul cu bâta

Procurorii sălăjeni au început urmărirea penală împotriva unui bărbat din localitatea Sălăţig, pe care îl acuză de tentativă de omor. Potrivit informaţiilor furnizate de către Pompilia Stana, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, învinuitul Francisk Opriş este acuzat că în data de 6 iunie a încercat să-şi omoare socrul cu lovituri de bâtă.

Agresiunea s-a petrecut în curtea gospodăriei inculpatului, pe fondul consumului de alcool, mărul discordiei fiind chiar soacra lui Opriş. Femeia se refugiase în gospodăria ginerelui, în urma unui conflict pe care îl avusese cu soţul său, N.F. Acesta a urmărit-o, iar de aici până la izbucnirea scandalului nu a mai fost decât un pas.

Ameţit de aburii alcoolului, Francisk Opriş l-a atacat pe socrul său, aplicându-i o serie de lovituri de bâtă. Bărbatul agresat se află, în acest moment, sub supraveghere medicală, la Secţia Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău. Potrivit unor surse medicale, bărbatul a intrat în sevraj alcoolic.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj l-au prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile, însă magistraţii Tribunalului au dispus punerea de îndată în libertate a inculpatului, dacă nu este reţinut sau arestat în altă cauză. Purtătorul de cuvânt al Parchetului ne-a declarat că procurorii vor face recurs împotriva acestei decizii.

One Thought to “A încercat să-şi omoare socrul cu bâta”

  1. Anonim

    Agresit tinta.Dinsul avea traba planificata pentru soacra dar s-a imbatat sa aiba curaj.

Leave a Comment