DSP Sălaj caută “persoana potrivită” pentru şefia Ambulanţei

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj nu a găsit încă o soluţie în ceea ce priveşte desemnarea unui şef pentru Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) Sălaj, deşi managerul interimar, Ioana Tămaş, şi-a anunţat demisia din această funcţie începând cu 1 noiembrie.

“Am convenit cu doamna doctor Tămaş să ne ajute încă o perioadă de timp. În momentul în care vom găsi persoana potrivită pentru a conduce Serviciul de Ambulanţă, vom face rocada”, ne-a declarat Ligia Marincaş, directorul DSP Sălaj. Aceasta a ţinut să precizeze că deşi subiectul SJA este unul prioritar, în ultima perioadă a primat asigurarea serviciilor de urgenţă, iar că în zilele următoare va fi rezolvată şi problema şefiei de la Ambulanţă.

Reamintim că dr. Ioana Tămaş a comunicat oficial DSP-ului că renunţă la interimatul Ambulanţei, începând cu data de 1 noiembrie, în prezent doctorul aflându-se în perioada de preaviz. Potrivit legislaţiei muncii, pentru persoanele care ocupă funcţii de conducere, termenul de preaviz nu poate fi mai mare de 45 de zile lucrătoare. Această perioadă maximală este pe punctul de a expira, astfel că reprezentanţii DSP Sălaj trebuie să găsească o soluţie cât mai repede.

La scurt timp după ce managerul interimar a anunţat că renunţă la funcţie, conducerea DSP Sălaj a decis să-i schimbe pe ceilalţi doi membri ai comitetului director, respectiv pe directorul economic, Emilia Turcu şi pe cel tehnic, Gheorghe Damian, în locul lor fiind numiţi Dorina Igreţ şi Claudiu Bujor.

4 Thoughts to “DSP Sălaj caută “persoana potrivită” pentru şefia Ambulanţei”

  1. Anonim

    Zalauanii insisi cauta/au mare nevoie de persoane potrivite pentru DSP, Spitalul Judetean, Consiliul Judetean, Primarie, etc. …., incontestabil si indubitabil….sau altfelspus tot ce inseamna administratie publica locala si servicii publice, in Zalau/Salaj este praf si pulbere….

  2. Anonymus

    dinsursele anonimatului: dr. balint Iosif a ajuns medic secundar ATI la Cluj. A declarat cu gura lui ca va face naveta cu salvarea la si de la Cluj, ca doar…si el a ajutat pe cine a trebuit, asa ca, de ce nu? Are balta peste (adica salvarea benzina – vezi ultima ancheta a lui Arafat)

  3. Anonim

    ti ciuda pe balint ?

  4. Anonim

    Lasati vine domnul Coste.

Leave a Comment