Un medic, la conducerea Ambulanţei sălăjene

Râvnit de mulţi, fotoliul de manager al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Sălaj are, începând de marţi, 14 martie, un nou ocupant. Este vorba despre medicul Remus Bălănean, angajat al Substaţiei Jibou, şi pe care Ministerul Sănătăţii l-a desemnat să asigure interimatul pentru o perioadă de şase luni.
În vârstă de 41 de ani, Remus Bălănean este medic cu specializarea medicină de familie cu atestat în urgenţe medicale prespitaliceşti şi lucrează în cadrul Ambulanţei Sălaj de 13 ani, fiind, de altfel, singurul medic de la Staţia Jibou.
Anterior numirii sale ca manager, Bălănean a fost preşedintele Sindicatului „Ambulanţa” Sălaj, calitate în care a subliniat de mai multe ori nevoia ca postul de manager al instituţiei să fie ocupat prin concurs, iar nu prin numiri politice. Tocmai de aceea, când va fi organizat un astfel de concurs, este decis să îşi încerce norocul.
Reamintim că postul de manager al SAj Sălaj a devenit vacant în 3 februarie 2017, după ce deputatul PMP Liviu Balint a demisionat pentru a se putea dedica activităţii parlamentare. Atribuţiile au fost preluate de către economista Emilia Turcu.

3 Thoughts to “Un medic, la conducerea Ambulanţei sălăjene”

  1. Anonim

    Vai de noi!Romania tara nimanui!

  2. Anonim

    Felicitari! In sfarsit un OM competent pentru Ambulanta Salaj! Mult succes,Domnule Balanean!

Leave a Comment