Premierul Dacian Cioloş  vine la Zalău

Primul-ministru Dacian Cioloş va fi prezent, vineri, 28 octombrie, la Zalău, cu prilejul unei vizite de lucru în judeţul Sălaj.

Oficialul va avea o întrevedere la sediul Instituţiei Prefectului cu reprezentanţii administraţiei publice locale şi cu parlamentarii din judeţ, pentru ca mai apoi să se întâlnească cu câţiva oameni de afaceri sălăjeni.

Aceasta este cea de-a doua vizită oficială pe care Cioloş o face în judeţul natal de la învestire. În luna martie a acestui an, premierul s-a întâlnit la Zalău cu oficialii locali şi judeţeni, pentru a discuta despre proiectele blocate ale Sălajului: şoseaua de centură şi cadastrul.

16 Thoughts to “Premierul Dacian Cioloş  vine la Zalău”

  1. Vladimir

    Soseaua de centura? ZERO. Cadastru pe judet? Zero. Cinema Scala, dezvoltare industriala, proiecte mari , măcar incepute? Zero. Interes pentru ,,eveniment”? Multumim, zero.

    1. Anonim

      Vladimir… Ilici Lenin te cheamă? Ai postat repetat, ai folosit pers. I pl., dar ești unul singur și același. Te trădează folosirea obsesivă a cuvîntului „zero”.

  2. Anonim

    A venit in martie, inainte de alegeri. A promis. A realizat zero. Vine acum, incepe campania. Promite din nou ca fraierii sa puna botul. Nu, multumim. Sa promita miticilor si sa tina cu dintii de CCR.

  3. Altanonim

    Huo măi psd- istilor !

  4. Altanonom

    Huo măi psd-istilor !

    1. Anonim

      ca zalauani suntem frustrati, nu ca pnl-isti sau psd-isti. A fost PNL in fruntea orasului 12 ani, ti se pare ca arata bine? S a construit ceva magistral, care sa ne uluiasca? Pana si rahatul de asfalt crapa, de restul ce sa mai amintim. acum e PSD ul, ai senzatia ca se va schimba ceva substantial in urmatorii 12? De parca nu i-am cunoaste si pe aia destul…Hai sa nu visam. Cat despre un prim-ministru, lasand la o parte latura lacrimogena, cum ca e de pe la noi, un prim ministru care a promis macar ca va incepe ceva dar nu s-a tinut de cuvant (sau macar sa-i puna pe cei care trebuie sa faca) nu stiu daca mai este atat de mult de apreciat. In rest, sanatosi sa fim, toti o apa si-un pamant, LA FEL. Zero barat, indiferent de unde vin sau cu cine se inhaiteaza. De PRU si PLM si PMP UDMR si alte nenorociri, ce sa mai vorbim, nicio asteptare. vai de noi si de cei care isi vor trai aici viitorul!

      1. Anonim

        Salajul a fost tot timpul un judet “rosu”, adica al PSD-ului. Cum arata acum acest judet, dupa 26 de ani de la Revolutie? Astept un raspuns din partea cretinilor care mai cred inca in minciunile zilnice ale pesedeilor. Apoi uitati-va la Cluj, Bihor, Brasov, Sibiu, Timisoara, unde conduc politicieni de Dreapta si faceti o comparatie cu Salajul.

  5. Altvladimiranonim

    Psd-isti frustrati !

  6. Postaci

    vai, mama, ce oameni sunteti !
    0. SARACUL 0. A facut cat a putut omul. De ceilalti in 26 de ani ce spuneti ? au facut ceva peste 0 ? Mai usor putem spune ca ne-au bagat sub 0, au vandut tara.

  7. @postaci demni ? „Pleaca ai nostri ,vin ai nostri ” ??? Este timpul sa mai si gandim sanatos . Oare pot romani ? Prea multe cacealmale au luat… PDL ul revine? Doamne fereste !!!

  8. Rad

    @postaci demni ? „Pleaca ai nostri ,vin ai nostri ” ??? Este timpul sa mai si gandim sanatos . Oare pot romani ? Prea multe cacealmale au luat… PDL ul revine? Doamne fereste !!!

  9. Tzolosh

    Vine ca sa ce?
    Sa planteze ceapa si sa culeaga malaiul lui bunicu’su?

  10. Anonim

    Salajul a fost tot timpul un judet „rosu”, adica al PSD-ului. Cum arata acum acest judet, dupa 26 de ani de la Revolutie? Astept un raspuns din partea cretinilor care mai cred inca in minciunile zilnice ale pesedeilor. Apoi uitati-va la Cluj, Bihor, Brasov, Sibiu, Timisoara, unde conduc politicieni de Dreapta si faceti o comparatie cu Salajul.

  11. Tăunu

    Pt pălăvrăgii de sus, ar fi bine să se facă o comparaţie cu Zalăul şi Sălajul de pe vremea lui Ceauşescu, cu puternice paltforme industriale, distruse de „democraţi” !

    1. Anonim

      Platformele industriale au fost distruse de iubitii tai pesedisti (urmasii tatucului Ilici Iliescu), care conduc si acum judetul. Salajul este acum cel mai sarac judet din Transilvania. Oare de ce??

  12. Anonim

    Salajul este in judet de mana a treia, de categoria Moldova, SJ (Saracie Jale). Multumim nosa, ciunt, pop, comunisti care conduc judetul de 26 de ani. Jigodii de oameni, asa oameni asa judet. V-ati pus toate neamurile de analfabeti in functii de conducere prin judet. Consilieri locali cu doua clase, nici nu stiu ce este o finantare europeana. Vai si amar,nu mall, nu cinema dar cel mai rau, nu sunt joburi, activitate economica.

Leave a Comment