Samsar de maşini arestat pentru 30 de zile

Un bărbat din Crasna îşi va petrece următoarele 30 de zile după gratii, fiind acuzat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău de abuz de încredere.
Potrivit informaţiilor furnizate de către procurorul Pompilia Stana, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, în 10 octombrie, un zălăuan i-ar fi înmânat lui Nagy Zsolt suma de 27.450 de euro, pentru a-i achiziţiona mai multe autoturisme din Germania. „Suspectul şi-a însuşit pe nedrept suma refuzând restituirea ei”, a declarat sursa citată, precizând că bărbatul a contestat valoarea sumei primită de la zălăuan.
Magistraţii Judecătoriei Zalău au admis propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii, suspectul fiind arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia instanţei poate fi contestată la instanţa superioară.

5 Thoughts to “Samsar de maşini arestat pentru 30 de zile”

  1. Gelu

    Banuiesc ca masinile aduse erau pentru revanzare, caz in care ar trebui cercetat si ”trecutul de importator” al zalauanului.
    Daca lucra legal de ce nu facea platile prin banca ?
    Si cate sute mai sunt ca el in jud.

  2. unul

    gelu esti un prost si vorbesti in nestiinta de cauza . in germania nu crezi ca esti la reprezentanta auto de la vw sau skoda sau alt producator de masini sau dealer si cumperi masinile noi si poti face plata prin banca. majoritatea masinilor in germania de cumpara de la heandler care la randul lor dau teapa la stat asa ca nu o sa accepte bani prin banca pentru ca nici ei nu emit factura.

  3. Gikas

    Gelu . Esti un prost de mana a doua , care nici nu stie unde se afla Germania . Si mai putin cum se cumpara masinile uzate de acolo.
    Asa ca comentariile la subiectu acesta sa le imparti pensionarilor care barfesc de dimineata pana seara si nu au habar de ce se petrece pe lumea aceasta .

  4. John

    Gelu, cu siguranță nu îi deține la fel ca și acest infractor, nu au apărut peste noapte, prin truda, munca, oboseala, risc, iar dacă este sa fie făcuți ilegal nu ești tu în măsura sa judeci, sa își petreacă toată tinerețea unde îi este locul!!! Banii nu se fac peste noapte!!!

  5. marius

    Se afla toti prostii sa comenteze
    Sa o certeteze pe mata mah de ce o facut un prost k tine!!!

Leave a Comment