Judecat pentru că şi-a bătut tatăl

Un tânăr de 20 de ani din Meseşenii de Jos a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, furt şi distrugere.

Potrivit informaţiilor furnizate de către procurori, Răzvan Marincaş este acuzat că în 11 aprilie a exercitat acte de violenţă asupra tatălui său, lovindu-l cu o scândură peste antebraţ. Loviturile au fost atât de puternice încât i-au produs răni grave bărbatului, acesta necesitând între 80 şi 85 de zile de îngrijiri medicale. La circa două săptămâni de la producerea incidentului, tatăl a obţinut ordin de protecţie împotriva fiului său.

Aceasta nu este singura infracţiune comisă de Marincaş, pentru că, spun anchetatorii, în 7 iulie, el a pătruns în incinta firmei Bercean Impex SRL, de unde a furat o pâine, după care a tăiat cu un cuţit anvelopa stângă a autoturismului aflat în proprietatea Primăriei Meseşenii de Jos. Despre presupusul agresor, vecinii săi spun că este recunoscut în sat pentru comportamentul violent.

Leave a Comment