IPJ Sălaj face angajări: se caută 20 de poliţişti

Sălăjenii care visează să ajungă poliţişti sunt aşteptaţi să se înscrie la concursul ce se va desfăşura în luna noiembrie şi care urmăreşte completarea deficitului de personal existent. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj va scoate la concurs 20 de posturi, dintre care 19 vor fi ocupate prin încadrare directă, din sursă externă şi unul, prin reîncadrare.
18 din cele 19 posturi de agenţi de ordine publică sunt în mediul rural (ajutor şef de post), mai precis în comunele Coşeiu (2), Sărmăşag (2), Dragu (2), Mirşid, Agrij, Românaşi, Treznea, Benesat, Cristolţ, Ileanda, Bănişor, Crasna, Sîg, Camăr şi Ip. În urban este pus la bătaie postul de agent în cadrul Compartimentului siguranţă publică şi patrulare, în Şimleu Silvaniei.
Concursul constă în proba de evaluare a performanţei fizice, în perioada 7-11 noiembrie, şi în proba scrisă, un test grilă având ca scop verificarea cunoştinţelor de specialitate pe care le au candidații. Testul este programat în 19 noiembrie şi constă în 60 de întrebări.
În ceea ce priveşte postul ce va fi ocupat prin reîncadrare, acesta este vacant în comuna Hida.
Candidaţii se pot înscrie de luni, 3 octombrie, până vineri, 7 octombrie, în intervalul orar 08.30-15.00, la sediul IPJ Sălaj.
La nivel naţional, Poliţia Română a scos la concurs 2.397 de posturi, 2.303 dintre ele fiind pentru încadrare directă de agenți în structurile de ordine publică, poliție rutieră, poliție transporturi și conductori câini. Diferenţa de 94 sunt pentru reîncadrarea ofițerilor și agenților de poliție, care au avut calitatea de poliţişti și pot fi reîncadrați, în conformitate cu prevederile art. 9, alin.21 din Legea nr.360/2002 privind Statutul Poliţistului cu modificările şi completările ulterioare şi care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc condiţiile legale.

4 Thoughts to “IPJ Sălaj face angajări: se caută 20 de poliţişti”

  1. ING pe repede 'nainte

    Angajarile astea is ca si creditul pe repede inainte,adica se stie dinainte cine sunt alesii..
    Iara o sa-si rezolve unii si altii neamurile,prietenii,amantele si vecinii si o sa se trezeasca onoratul IPJ cu politai de juma de metru si 35 de kile ca puii de Gostat sau cu altii de 1,70 si 200 de kile…
    Strasnice conditii de admitere,facute parca pe profilul pilosilor…..Mai bine faceau doar interviu sa-i intrebe cine-i recomanda ca la Brigada Diverse la Munte si la Mare aia cu Dem Radulescu,sa stie saraca comisie pe cine trece si pe cine luxeaza..
    Hitz!Hitz!

  2. Andrei

    „ING pe repede ‘nainte”, ai fi in stare sa ne spui ceva concret sau sunt doar vorbe goale anti-sistem?

    1. ING

      Cu subiect si predicat,dar asta e treaba DNA!

    2. Nagan in reluare...ca s-a luat curentul....

      Anti sistem?
      Oricum sistemul angajarilor la Stat este compromis si foarte discutabil!
      Exista exemple nenumarate chiar pe plan loca,la nivel national,si mai si!
      Speram sa se ocupe DNA si de astea!

Leave a Comment