Adjunct nou la IPJ Sălaj

După nouă luni în care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a funcţionat cu un singur adjunct, inspectorul general al Poliţiei Române l-a numit, zilele trecute, şi pe cel de-al doilea.
Este vorba despre comisarul-şef de poliţie Gabriela Valeria Danciu, care, potrivit unui comunicat al IGPR, „prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 30 septembrie, a fost împuternicită să exercite, cu caracter temporar, funcţia de adjunct al inspectorului şef al IPJ Sălaj”.
Gabriela Valeria Danciu a ocupat până recent funcţia de şef al Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative din cadrul IPJ Sălaj, potrivit informaţiilor de pe site-ul Poliţiei sălăjene.
Reamintim că la începutul anului 2016, IPJ Sălaj a rămas cu un singur adjunct – în persoana lui Miron-Aurel Ştirb, după ce şeful de atunci, Iosif Ghiurca, s-a pensionat în locul său fiind împuternicit la comandă adjunctul Ovidiu Dosa.

4 Thoughts to “Adjunct nou la IPJ Sălaj”

  1. Nagan

    Felicitari si la mai mare si la titularizare!
    S-a dovedit inca odat

  2. Nagan in reluare...ca s-a luat curentul....

    Felicitari si la mai mare si la titularizare!
    S-a dovedit inca odata ca femeile sunt mai destepte si mai destoinice decat bararbatii in multe cazuri cum este si cazul de fata!
    O alegere foarte buna!
    Va dorim sa ajungeti chiar si Inspector Sef!

  3. Doamne fereste....

    …femeia asta ar putea fi cel mult sefa la o taraba din piata! atat e de agresiva si artagoasa….s-intors lumea asta cu curul in sus!
    Promovam nonvalori…pana si in politie…vai si amar!!!

  4. Tandarica

    Vecinu ,,Doamne fereste” invata sa scrii si apoi vorbeste de nonvalori,poate te cunoastem….

Leave a Comment