Zălăuanii s-au fotografiat cu trofeul Cupei României

Conducerea Volei Municipal Zalău le-a oferit în acest an posibilitatea tuturor iubitorilor sportului la fileu să se fotografieze cu trofeul Cupei României. Oficialii vicecampioanei au amplasat Cupa României la intrarea în Sala Sporturilor cu câteva ore înaintea începerii partidei de miercuri seara, dintre Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi, iar doritorii s-au putut fotografia cu primul trofeu câştigat în acest an de formaţia de la poalele Meseşului. Foarte mulţi dintre cei prezenţi la meci au ţinut să-şi facă poze cu noua Cupă a României, majoritatea afirmând că aşteaptă la Zalău şi cel de-al doilea trofeu naţional.
Sălăjenii veniţi în număr foarte mare miercuri seara la Sala Sporturilor, pentru a urmări semifinala cu numărul cinci dintre Volei Municipal şi Arcada Galaţi, au trăit la cote maxime partida, făcând un adevărat spectacol chiar şi după încheierea meciului.
„Publicul zălăuan este cel mai frumos din ţară, iar când sala este plină, aşa cum s-a întâmplat şi în această seară (miercuri, n.r.), este greu să ne bată cineva. Am avut un parcurs bun şi în cupele europene. Să nu uităm că în această sală am învins Galatasaray Istanbul, o formaţie titrată la nivel european”, a afirmat libero-ul Zalăului, Adrian Feher.
Volei Municipal a câştigat în acest an pentru a doua oară consecutiv Cupa României, trofeu în posesia căruia a intrat şi Remat Zalău, în sezonul 2011 – 2012.

Leave a Comment