Pesedistii se pregatesc de mazilirea lui Geoana

Pesedistii se pregatesc de mazilirea lui Geoana

Referindu-se la modalitatea de vot a Bugetului de stat pe 2010, deputatul salajean Iuliu Nosa a afirmat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca tot ce s-a convenit in comisii, nu s-a mai respectat in plen.

Timp de doua saptamani, am participat la dezbaterile pe marginea Bugetului de stat si a asigurarilor sociale. In comisia de buget-finante am gasit intelegere, inclusiv din partea parlamentarilor aflati la putere. Insa, tot ce s-a convenit in comisii, a picat in plen, a spus Nosa.

Prezent la conferinta de presa, senatorul PSD, Gheorghe Pop, a afirmat ca, din punctul sau de vedere, Bugetul de stat pe 2010 este unul al nesimtirii. Credem ca, in perioada urmatoare, cei mai afectati de acest buget vor fi pensionarii, agricultorii si bugetarii din sistemul administratiei publice. Pe aceste segmente ale populatiei se vor inregistra si cele mai multe probleme.

Este pentru prima data cand, desi comisiile de specialitate si liderii politici au admis amendamentele cu privire la alocarea unor sume mai mari din TVA catre consiliile judetene, la dezbaterile din plen, parlamentarii aflati la putere, PDL si UDMR, nu si-au respectat cuvantul dat, a afirmat Pop.

Despre evenimentele din interiorul partidului, Iuliu Nosa a facut cunoscut ca, in 12 februarie, la Bucuresti, va avea loc Congresul National al PSD, unde se va stabili data Congresului, eveniment care se va desfasura in aceasta primavara.

Pana atunci, insa, organizatiile locale ale PSD vor trebui sa isi desemneze delegatiile locale la viitoarea Conferinta Judeteana a partidului, a explicat prim vice-presedintele PSD Salaj. Din punctul sau de vedere, actuala conducere a partidului ar trebui sa cedeze locul unei alte structuri, mult mai competente. A pastra actuala conducere a partidului, nu cred ca este cea mai buna solutie cu care sa mergem mai departe, a incheiat Nosa.

Leave a Comment