LPS „Avram Iancu” Zalău – la prima victorie a sezonului

LPS „A.Iancu” Zalău – CSS Sighetul Marmaţiei 3 – 0 (13, 18, 22)

Voleibalistele junioare I de la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalău au obţinut duminică primul succes din actualul sezon al Campionatului Naţional. Echipa pregătită de Alexandru Jako, cel care este şi directorul LPS „Avram Iancu” Zalău, a învins cu un categoric 3 – 0 formaţia CSS Sighetul Marmaţiei. „Când echipa adversă are un joc slab şi echipa pe care o antrenezi va juca aproape la fel, chiar dacă este o diferenţă de valoare. Am câştigat fără emoţii, dar nu sunt mulţumit de jocul echipei”, ne-a declarat antrenorul Alexandru Jako.
Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în primul set, voleibalistele zălăuane câştigând la o diferenţă de 12 puncte, 25 – 13.
Al doilea parţial a fost câştigat la 18 de echipa zălăuană, iar în ultimul act, oaspetele au reuşit să treacă de pragul de 20, acumulând 22 de puncte.
Având în vedere că din Seria G fac parte doar cinci echipe, LPS „Avram Iancu” Zalău a stat în prima etapă, iar în etapa a doua a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 0 – 3 în faţa maramureşencelor de la CSS 2 Baia Mare.
Zălăuancele au pierdut şi în runda trecută, cu scorul de 1 – 3 pe terenul celor de la LPS Satu Mare.
Directorul Alexandru Jako ne-a precizat că obiectivul stabilit pentru acest sezon este accederea în turneul semifinal.
Etapa următoare este programată peste două săptămâni, LPS „Avram Iancu” Zalău urmând să întâlnească, în deplasare, CSM Baia Mare.
Lotul echipei zălăuane este alcătuit din: Lavinia Gordan, Paula Niţu, Dana Chiba, Anamaria Ilieş, Rada Silaghi, Amalia Perneş, Bianca Chende, Mihaela Someşan şi Camelia Ungur. Antrenor: Alexandru Jako

Leave a Comment