80 de karateka s-au duelat la Cupa Zalăului

19 dintre cei 39 de sălăjeni s-au clasat pe podium

Cea de-a X-a ediţie a Cupei Zalăului la karate shotokan s-a desfăşurat duminică, în sala de sport a Şcolii Gimnaziale „Iuliu Maniu” din Zalău, la eveniment participând 80 de sportivi din judeţele: Satu Mare, Maramureş, Bihor şi Sălaj.
Delegaţia sălăjeană prezentă la această competiţie a fost alcătuită din 39 de karateka provenind de la CS Dani-San Zalău, Clubul Copiilor din Şimleu şi CS Omega Şimleu Silvaniei, împreună cu secţiile din Jibou şi Crasna.
Sportivii sălăjeni au şi de această dată o reprezentaţie reuşită, obţinând nu mai puţin de 19 clasări pe podium.
Locul întâi a fost ocupat de sportivii: Daria Fagaraşi, Giulia Gurzău, Balog Krisztina, Maria Grădinar, Vlad Vetişan, Marc Inceu, Sergiu Gombaşi şi Cosmin Peter.
Pe poziţia secundă s-au situat: Alexandra Ciule, Paula Radu, Luca Ardelean, Banto Koppani, Andrei Creţ, Kulcsar Patrik, Marius Ilinca, Mark Vicsi, Sorin Hălmăjan, Vlad Inceu şi Pap Ionuţ.
„Felicităm toţi sportivii pentru prestaţia avută şi le dorim succes în continuare. A fost o competiţie reuşită, pe care sperăm să o putem organiza şi pe viitor la fel de bine. Ţin să-i mulţumesc pe această cale domnului doctor Murtezan Achmed, pentru faptl că ne-a asigurat asistenţa medicală. Totodată, mulţumim conducerii Şcolii Gimnaziale , pentru găzduirea acestui concurs, dar şi domnului Dan Chiş, pentru implicarea în buna desfăşurare”, a precizat la final preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei, Gheorghe Pop.
Competiţia a fost organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Sălaj şi CS Omega Şimleu Silvaniei în colaborarea cu CS Dani-San Zalău.

Leave a Comment