Zeci de elevi și profesori din Spania, Serbia, Turcia și Grecia au descoperit Sălajul prin Școala Gimnazială „Marcus Aurelius” Creaca

Elevi și profesori de la mai multe școli din Turcia, Spania, Serbia și Grecia au fost oaspeții Școlii Gimnaziale „Marcus Aurelius” din Creaca, unitatea de învățământ sălăjeană făcând parte dintr-un program Erasmus + care urmărește realizarea unor schimburi de experiență, activități educaționale comune, dar și vizite în școlile partenere.

Directorul Școlii Gimnaziale „Marcus Aurelius” Creaca, profesorul Gadiel Zaharie ne-a declarat că elevii și profesorii din străinătate au participat la acțiuni de mediu care au vizat plantări de copaci, au vizitat puncte de atracție turistică din județul Sălaj, s-au oprit la Porolissum, dar și la Grădina Zmeilor și au vizitat Grădina Botanică din Jibou. A fost o săptămână cu activități comune, cu programe care au implicat participarea elevilor și profesorilor străini împreună cu elevii și dascălii români. O echipă de elevi și profesori din Creaca a fost deja prezentă la școlile partenere din Spania și Serbia și urmează să ajungă la unități de învățământ din Grecia și Turcia.

Leave a Comment