FC Zalau debuteaza in noul sezon impotriva unei echipe satelit

FC Zalau debuteaza in noul sezon impotriva unei echipe satelitAzi, ora 18, Stadion Municipal Zalau: FC Zalau – Gaz Metan II Medias

FC Zalau va debuta in aceasta dupa-amiaza in noul sezon al Ligii a III-a de fotbal. Repartizata in Seria a VI-a, gruparea pregatita de Marius Pasca va intalni in prima etapa, pe teren propriu, echipa satelit a formatiei din prima liga, Gaz Metan Medias, la care evolueaza si zalauanul Cosmin Sabau. Chiar daca se parea la un moment dat ca echipa a doua a Mediasului va avea in lot si jucatori de la prima echipa, antrenorul Cenan Constantin, ne-a declarat ca dispune de un lot tanar, format din jucatori nascuti in 1990, 1991 si 1992. Avem numai jucatori tineri, cu care am luat locul trei pe tara in urma cu trei ani. In sezonul trecut, multi dintre ei au fost imprumutati la echipe din Liga a II-a si Liga a III-a, iar acum, conducerea a decis in ultimul moment sa inscrie echipa a doua in Liga a III-a. E mai bine asa, pentru ca nivelul Ligii a IV-a, unde am si evoluat in sezonul trecut, e foarte scazut, a declarat tehnicianul mediesean, care spera intr-un rezultat favorabil in partida de azi. De cealalta parte, tehnicianul Marius Pasca spera ca echipa sa sa debuteze cu dreptul in noul sezon. Ca la orice inceput de campionat, speram sa facem o figura cat mai frumoasa si sa terminam campionatul pe o pozitie cat mai buna. Referitor la partida de maine (n.r. azi), intr-adevar intalnim o echipa satelit, insa nu trebuie sa ne sperie acest lucru deoarece am mai jucat impotriva unor astfel de echipe. Am incredere in baieti si in potentialul lor si cred ca vor putea castiga partida de maine (n.r. azi). Este foarte important sa debutam cu dreptul, a afirmat Pasca. Din pacate, acesta nu va putea conta pe trei jucatori in duelul din aceasta dupa-amiaza, Bode, Negrean si Barnutiu fiind accidentati. Partida de azi va fi oficiata la centru de oradeanul Marius Omut, iar la cele doua linii de Sergiu Albu (Oradea) si Iszlai Istvan (Targu Mures). Observator pentru arbitri a fost delegat satmareanul Szilaghi Stefan, iar obser vator pentru arbitri, Florin Pop (Cluj-Napoca).

Programul primei etape:

Luceafarul Oradea – CS Seso Campia Turzii; FC Cisnadie – Marmatia Sighet; FC Zlatna – Sanatatea Cluj; Avantul Reghin – Unirea Dej; Vointa Sibiu – Unirea Ungheni; Odorheiu Secuiesc – Gloria II Bistrita; FC Zalau – Gaz Metan II Medias; Vointa Livezile – Bihorul Beius; Turul Micula – CSM Sebes.

Leave a Comment