Tenismenii zalauani au dominat Trofeul Municipiului Zalau

Tenismenii zalauani au dominat Trofeul Municipiului Zalau

Patru din cele opt categorii au fost castigate de sportivii zalauani

La Baza Sportiva de langa Sala Sporturilor din Zalau a avut loc la finalul saptamanii trecute prima editie a Trofeului Municipiului Zalau la tenis de camp. Au fost inscrisi aproximativ 50 de sportivi din Bistrita, Baia Mare, Satu Mare, Oradea, Cluj, Simleu-Silvaniei si Zalau, care au concurat la opt categorii de varsta: 10, 12, 14 si 16 ani (feminin si masculin). Concursul a fost unul de categoria a IV-a, cuprins in calendarul Federatiei Romane de Tenis de Camp. Tenismenii zalauani au avut evolutii notabile, castigand patru din cele opt categorii. Astfel, la categoria 10 ani fete, podiumul a fost ocupat de Kiraly Iris (locul I, de la CSM Armatura Zalau), Rebeca Rat (locul II, de la CSM Armatura Zalau), Diana Galgau (Palatul Copiilor Zalau) si Cosmina Costea (CSM Armatura Zalau), ambele locul III. La categoria 12 ani fete legea a fost facuta de surorile Istrate (Alexandra si Romana), care au impartit intre ele primele doua locuri. Pozitia intai a fost ocupata de Alexandra, iar Romana s-a situat pe locul doi. Pe pozitia a treia s-a clasat Madalina Man, de la Palatul Copiilor Zalau. Mara Pop (Palatul Copiilor Zalau) a castigat locul intai la categoria 14 ani, in timp ce Diana Tamba (CSM Armatura Zalau) s-a clasat pe pozitia a treia. Lavinia Tiplea (CSM Armatura Zalau) a fost castigatoarea categoriei de 16 ani, in timp ce Carmen Ilea (Palatul Copiilor Zalau) s-a clasat pe pozitia secunda. Pe locul trei s-au situat doua sportive de la CSM Armatura Zalau: Iulia Chezan si Bianca Temes.

La masculin, categoria de zece ani a fost castigata de Alex Bretan, in timp ce Ionut Margin (foto, CSM Armatura Zalau) s-a situat pe locul trei, ambii fiind legitimati la CSM Armatura Zalau. Zalaul a mai avut reprezentanti pe podium la categoria 16 ani, unde fratii Bocea, Dacian si Vladian (ambii de la CSM Armatura Zalau) s-au clasat pe locul doi, respectiv locul trei. La festivitatea de premiere a fost prezent si primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, care le-a inmanat castigatorilor cate un plic cu bani, in timp ce directorul CSM Armatura Zalau, Silviu Muresan, a inpartit cupele, iar antrenorul Constantin Carp diplomele.

Acesta din urma a tinut sa multumeasca pe aceasta cale Primariei Zalau si Consiliului Judetean Salaj, pentru sprijinul financiar acordat.

Leave a Comment