Gheorghe Tadici, manager HC Zalău: „Un bronz în Liga Naţională nu poate fi comparat cu o astfel de medalie în niciun alt sport de echipă din România”

La finalul unui sezon în care a înregistrat 14 victorii, trei remize şi cinci înfrângeri, Handbal Club Zalău obţine, după o pauză de cinci ani, medaliile de bronz în Liga Naţională. Jucătoarele pregătite de Gheorghe Tadici au învins vineri cu scorul de 31 – 20, în deplasare, Unirea Slobozia, formaţie ce a încheiat pe ultimul loc actuala ediţie de campionat.
Echilibrul s-a menţinut în primele 20 de minute, când tabela a arătat 9 – 9, după care, zălăuancele au marcat de şase ori consecutiv, rezultatul pauzei fiind 15 – 9 în favoarea echipei conduse de Gheorghe Tadici.
Gazdele nu au mai putut ţine pasul cu formaţia zălăuană în partea a doua, HC Zalău distanţându-se la 11 goluri până la finalul partidei.
„Este o medalie foarte importantă, fiindcă a fost obţinută într-un sport care este între primele patru din Europa şi din lume. Handbalul feminin este singurul sport de echipă din România care mai contează la nivel european şi mondial. Baschetul sau voleiul sunt după locul 50 în lume. O medalie de bronz la handbal feminin nu se poate compara cu o astfel de medalie la niciun alt sport de echipă din România, nici măcar la polo. Însă, există o vorbă: „în ţara orbilor, suntem cei mai văzători”. Pentru acest rezultat vreau să mulţumesc în primul rând Consiliului Judeţean Sălaj, care este principalul finanţator, acţionarilor, suporterilor şi tuturor celor care au fost şi sunt alături de această echipă”, ne-a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Pentru formaţia zălăuană, cele mai multe goluri în partida de la Slobozia au fost înscrise de Ana Maria Dragut (6), iar de cealaltă parte, Andreea Enescu a fost cea mai bună marcatoare, cu 4 goluri.

3 Thoughts to “Gheorghe Tadici, manager HC Zalău: „Un bronz în Liga Naţională nu poate fi comparat cu o astfel de medalie în niciun alt sport de echipă din România””

  1. Anonim

    Cam transant domnul cu declaratiile, poate ne spune mai exact in ce clasamente este handbalul in primele patru sporturi de echipa din lume?
    Cititorii trebuie sa inteleaga ca sunt opinii personale, subiective, exprimate in interesul de auto-promovare si atragere de fonduri. Sau poate trbuie pur si simplu sa-si largeasca aria de cunoastere a fenomenului sportiv mondial in care taie si spanzura cu o nonsalanta naiva dezarmanta.
    Desigur, acestea sunt ,,fineturi” ce nu-si au locul in lumea in care cine urla mai tare primeste.

  2. SEBY

    Campionatul European din decembrie 2016 : Romania locul 3 dupa Norvegia si Olanda , care au jucat finala mare. E in regula „anonimule” cu adevarat ?de la 22;34 ? mai fa sapaturi ,poate mai afli niscaiva rezultate de primele patru in lume .. Doare ..?

  3. Ultras gicu

    Si ce legătura are Cisnădie Deva Slobozia Galați Bistrița echipe cu care te Bati tu aici in România cu handbalul mondial dom profesor????

Leave a Comment