Trei posturi de conducere în instanţele şi parchetele sălăjene, scoase la concurs

Consiliul Suprem al Magistraturii a publicat lista cu magistraţii care îndeplinesc condiţiile legale de participare la concursul pentru numirea în funcţii de conducere la judecătorii, tribunale şi curţi de apel din perioada 24 martie-28 iunie 2017.
În judeţul Sălaj, a fost scos la concurs un singur post de preşedinte de instanţă. Este vorba despre cel de la Judecătoria Jibou, devenit vacant în vara lui 2016, când a expirat mandatul magistratului Flavius-Florin Ardelean. Acest post este râvnit de un singur candidat: Claudia Arabela Trif, de la Judecătoria Ineu.
În cazul unităţilor de parchet, au fost vacantate postul de prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj şi cel de prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, odată cu expirarea mandatelor Pompiliei Stana, respectiv Liviu-Tiberiu Corda. Ambii magistraţi s-au înscris pentru concursul organizat de CSM.
Concursul pentru ocuparea funcţiilor de conducere va debuta pe 14 mai, cu testarea psihologică, urmând ca, în perioada 26 mai-14 iunie, candidaţii care au fost declaraţi apţi să susţină proiectul de management, iar pe 18 iunie să se desfăşoare proba scrisă.

Leave a Comment