Nana şi CRBL, pe scena Zilelor Cetăţii


Nana, Anda Adam, CRBL şi Andreea Bălan vor fi invitaţii de seamă ai ediţiei din acest an a festivalului Zilele Cetăţii Zalău, ce va avea loc în perioada 26-28 iulie 2013.
Într-o primă fază, capul de afiş era solista Oceana, însă aceasta a semnat un contract pentru perioada respectivă în Los Angeles. Ca urmare, organizatorul festivalului de a la Zalău a propus un alt artist internaţional respectiv pe Nana, cunoscut publicului pentru hiturile „Lonely”, „He`s coming” sau „Remember the time”.
Potrivit reprezentanţilor Primăriei Zalău, artiştii care vor încânta publicul zălăuan au fost stabiliţi în baza unui sondaj efectuat în cadrul unei întâlniri a Consiliului Local al Tinerilor.
Pentru organizarea Zilelor Cetăţii 2013 şi-au manifestat interesul două societăţi – Hot Paprika Zalău şi Events Management Company Iaşi, organizatorul ediţiei de anul trecut. Concucerea Primăriei Zalău a optat pentru cea dintâi, a cărei ofertă a fost ceva mai „darnică”. Mai exact, cei de la Hot Paprika s-au angajat nu doar să-i aducă la Zalău pe artiştii propuşi de municipalitate, ci şi să asigure nişte bonusuri. Astfel, pe scena festivalului va urca şi trupa Like Chocolate, iar pentru vizionarea în condiţii bune a spectacolelor, organizatorul va monta două ecrane mari laterale şi două proiectoare.

One Thought to “Nana şi CRBL, pe scena Zilelor Cetăţii”

  1. Anonim

    Cine-i NANA? Cumva un cioroi? Speram sa pe scena sa evolueze Adriana Capilnasiu, Rodica Muresan sau Monica Bagarean!!!

Leave a Comment