Primăria îţi cere părerea despre viitorul tău în Zalău

Zălăuanii care doresc să-şi exprime punctul de vedere cu privire la municipiul în care trăiesc, o pot face utilizând un chestionar postat pe site-ul Primăriei.
Demersul reprezintă un preambul pentru elaborarea strategiei locale de dezvoltare pentru perioada 2014-2020. Cetăţenii sunt invitaţi să răspundă unor întrebări de vizează modul de petrecere a timpului liber, serviciile sociale, infrastructură, dar şi să de calificative transportului public, serviciilor de apă-canalizare, colectarea deşeurilor menajere, parcări, locuri de joacă pentru copii sau calitatea străzilor.
Potrivit oficialilor Primăriei Zalău, opiniile cetăţenilor ar putea influenţa deciziile autorităţilor locale cu privire la proiectele ce vor fi dezvoltate în următorii ani în reşedinţa de judeţ. După completare, chestionarele vor fi depuse la sediul Primăriei Zalău ori transmise în format electronic la e-mail rbutcovan@zalausj.ro, până la finalul lunii în curs.
O iniţiativă similară s-a derulat în 2008, când a fost elaborată strategia de dezvoltare a municipiului pentru perioada 2008-2013.

5 Thoughts to “Primăria îţi cere părerea despre viitorul tău în Zalău”

  1. primaru

    ESTE MIC, NEGRU SI BATE LA USA.

  2. qwerty

    nu va amagiti…tot ce doreste primarul o sa faca. poate inca 3 cartiere si semafoare neinteligente.

  3. Sunt in iubitul meu Zalau din 1945 si stiu cu a fost atunci si toata dezvoltarea. Industrializarea,reconstruirea din temelii si dezvoltarea lui si acum declinul lui.Am 74,6 ani si tare as dori sa vad revigorarea iubitului meuZALAU,
    cat mai curand.

  4. m lui baba novac

    viitorul in special al celor tineri este fara perspectiva in Zalau aici nu s a factut nimic pentru a atrage investitii La noi in oras s a facut drum pe langa pamanturile primarului s au facut case de dar multe din smecherii dar ceva pentru a ti gasi un loc de munca nu Primarule ce faci? Astepti ce? Zilele Zalaului ? Dar ce putem sa pretindem unui on lipsit de interes pentru binele celor care l au ales Halal primar Rusine celor care l au ales

  5. Anonim

    BINE CA L-AU ALES .

Leave a Comment