Centrul Zalăului, inundat din nou

O ploaie de nici 20 de minute a fost suficientă pentru a inunda, sâmbătă după-masă, centrul municipiului Zalău. Străzile din zonă au fost transformate în adevărate râuri, canalizarea a refulat, iar pe alocuri, capacele de canal au fost smulse de la loc.
Ploaia torenţială a reuşit să strice şi buna dispoziţie a zălăuanilor veniţi pe platoul din faţa Prefecturii la târgul „Produs de Cluj”, dar şi planurile expozanţilor, care au reuşit cu greu să-şi pună la adăpost mărfurile.
Echipele de intervenţiei ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj au fost solicitate să intervină pentru a scoate apa din beciul unei gospodării de pe strada 22 Decembrie, precum şi din Pizzeria Old Times.
Centrul Zalăului s-a mai confruntat cu probleme similare în urmă cu doar câteva zile, când sistemul de canalizare din municipiul nu a putut face faţă precipitaţiilor abundente.

4 Thoughts to “Centrul Zalăului, inundat din nou”

  1. Adi

    Bine ca avem semafoare inteligente.

  2. Victor Daraban

    Bine ca esti tu inteligent 🙂

  3. Zălăuan

    Canalizarea Zalăului a fost facută de comunişti, acum 3-4 decenii.
    Zalăul va avea o nouă canalizare, la nivelul cerinţelor actuale, doar dacă vor mai reveni la putere cei care au construit-o !

  4. frumi!

    ce poze super!!!!!!!!!!!!!! promovam zalaul nu d’nu primar?

Leave a Comment