Ploaia îneacă Zalăul

Ploile abundente căzute în ultimele ore au produs inundaţii la nivelul municipiului Zalău. Pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” Sălaj au fost solicitaţi să intervină încă de la primele ore ale dimineţii la două imobile din municipiu. „Între orele 5 şi 6, echipajele ISU Porolissum au intervenit pentru a scoate apa din subsolul şi curtea unei gospodării de pe strada 22 Decembrie şi de la intrarea într-un bloc din cartierul Păcii”, ne-a declarat Lucian Jacodi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean, adăugând că imobilul din Păcii se confruntă cu astfel de probleme la fiecare ploaie torenţială.

Pompierii sălăjeni se aşteaptă la o zi plină de invervenţii, în condiţiile în care deja au fost semnalate probleme în zona Zahana, în vecinătatea Primăriei Zalău şi pe străzile Voievod Gelu şi Gheorghe Doja.
Din cauza reţelei de canalizare pluvială, fiecare ploaie abundentă creează probleme în municipiu.

8 Thoughts to “Ploaia îneacă Zalăul”

  1. aaa

    avem cea mai buna canalizare din romania de aia ne inecam

  2. Anonim

    canalizare marca capilnasiu

  3. Anonim

    no, amu Calnasiu e de vina ca ploua 🙂
    Probabil ca e de vina si ca ploua in Europa si sunt inundatii 🙂

  4. qwerty

    capalnasiu e de vina ca nu face nimic concret pentru oras. doar sensuri giratorii, semafoare, parcuri, cladirea transilvania, carteriul meses si gara. in rest strazile sunt proaste, investitori nu sunt deloc si locuri de munca nici atata. l-ati ales…stegeti-va cu el … unde vreti.

  5. eu

    si nosa ce a facut?

  6. IO

    DACA-L DUCI LA MINE IO MA STERG CU EL PA UNDE ZICI TU!!

  7. Anonim

    pardon, gara e a lui mirel !

  8. Anonim

    pute peste tot,ne mananca tintarii.

Leave a Comment