Raed Arafat, în vizită fulger în Sălaj

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a fost venit, vineri, 27 ianuarie, în judeţul Sălaj, cu prilejul unei vizite de lucru. La întâlnirea cu înaltul oficial au participat prefectul judeţului, Marin Niţu, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Tiberiu Marc, precum şi cu şefii structurilor implicate în managementul situaţiilor de urgenţă de la nivel judeţean: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă.
Vizita lui Arafat nu a fost mediatizată, iar întâlnirea s-a desfăşurat cu uşile închise. „În acest cadru, s-au discutat probleme punctuale specifice activităţii fiecărei instituţii, cu un accent deosebit pe raportarea digitalizată a intervenţiilor”, au transmis transmis sec reprezentanţii Prefecturii, după întâlnire.

5 Thoughts to “Raed Arafat, în vizită fulger în Sălaj”

  1. Anonim

    un arabete, un securist si un comunist, cea mai tare poza

    1. Mihai

      Iar tu, un biet anonim care va muri in lasitate si prostie. macar omul asta a facut ceva in viata, netrebnicule!

  2. Anonim

    „Arabetele” (cum imbecil îi zici) este cetățean român, și-a lăsat țara natală și a făcut în România medicină de urgență, inclusiv pe banii lui la început. Spune tu obrăznicia asta celor din Tg. Mureș – români și maghiari – care știu ce făcea acolo în anii ’90! Eu știu. Mai sînteți mulți derbedei din ăștia?

  3. .

    Oare nu era mai corect, sa .zic mai bine, sa fi stiut tot orasul ca .vine in vizita unul dintre cei mai buni romani pe care ii avem in vizita? chiar la noi acasa? nu de alta dar sa-i fi dat o palinca macar daca tot a venit ca nu a fost .la noi degeaba nu ? trebuia sa-i punem si noi intrebarea ce parere are de tergiversarea autoritatilor de a ne spune noua romanilor ce sa intamplat la BAMBOO ? sa.u problema domniei sale este doar de a se angaja in salvarea vietilor si bunurilor eram curios, sa-i aud si parerea domniei sale ca om .In rest sa auzim numai de bine. .

  4. Anonim

    A venit la Zalau sa manevreze postul de sef la ambulanta.Vrea sa puna unul ca prostu ala de comt cu sistemul de urgente. De ce nu verifica nimeni firmele lui Arafat ,cum ar fi DELTAMED CLUJ,acolo unde este obligator sa mergi cu aparatura de pe ambulanta si acolo unde un simplu cablu de la pulsoximetru costa de zeci de ori mai mult.Smurdul a fost creat de Arafat ca s-asi faca reclama. Trebuia sa reformeze serviciu de ambulanta si nu sa faca inca un serviciu paralel care de cele mai multe ori mananca numai bani.La zalau tot ambulanta merge la cazuri smurdul face transport de pacienti de la domiciliu.Nu au pregatire si nu stiu sa faca tratamente.

Leave a Comment