PMP Jibou are echipă de 10+

Pentru alegerile locale din septembrie 2020, Partidul Mișcarea Populară pregătește, în fiecare oraș și comună, cea mai bună echipă. Astfel, candidatul PMP pentru Primăria orașului Jibou este IULIUS EMMANUEL POP, în vârstă de 37 de ani. Totodată, el deschide lista pentru Consiliul Local al orașului Jibou și se află pe primele locuri în lista pentru Consiliul Județean.

“Manu”, după cum îl cunosc jibouanii, este absolvent al Liceului Teoretic “Ion Agârbiceanu” din localitate. După absolvirea Facultății de Științe Economice din cadrul Universității “Vasile Goldiș” din Arad, a activat mult timp în domeniul bancar, ocupând, timp de șapte ani, funcția de director de bancă în orașul de pe Someș. Calitățile sale manageriale, capacitatea sa de a rezolva problemele cetățenilor, implicarea și dorința sa de muncă îl recomandă pentru un loc în administrația orășenească.

“Manu”, împreună cu ceilalți candidați la Consiliul Local Jibou, reprezintă echipa de 10+ a Partidului Mișcarea Populară pentru acest oraș.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară CUI: 21200020 

(P)

Leave a Comment