PMP are gânduri mari la Bocșa

În vârstă de 36 de ani, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria comunei Bocșa – CĂLIN-MARIUS MAGYAR – este inginer la una din multinaționalele din Zalău. Totodată, el deschide lista candidaților PMP pentru Consiliul Local Bocșa și se regăsește pe lista pentru Consiliul Județean Sălaj.

Tânărul își propune ca, din postura din primar, să finalizeze rețeaua de canalizare în întreaga comună și introducerea gazului metan pentru toți cetățenii. Bineînțeles, acest lucru merge mână în mână cu amenajarea de rigole betonate, pentru a nu se ajunge, din nou, la spargerea asfaltului.

Pentru că, totuși, este vorba de o comună, candidatul PMP își dorește întabularea tuturor terenurilor agricole din extravilan prin fonduri europene și consideră că atât curățarea, cât și cultivarea terenurilor pustii ar trebui să reprezinte o necesitate pentru orice administrație.

Echipa de 10+ a Partidului Mișcarea Populară, formată din CĂLIN-MARIUS MAGYAR și din ceilalți candidați PMP la Consiliul Local Bocșa, consideră că atragerea de investitori în vederea înființării de noi locuri de muncă pe raza comunei este un lucru absolut normal pentru următorii ani.

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Filiala Sălaj CUI: 21200020
(P)

4 Thoughts to “PMP are gânduri mari la Bocșa”

 1. Anonim

  Din pacate, singurul care poate câștiga în fața udmr este Barou!

  1. Bocseanul

   Ce contează culoare politica, domn Anonim? Dacă doriți sa fiți la fel o comunitate de oameni condusă de un corupt care are probleme cu DNA-ul, va felicit!
   Lucrurile o sa evolueze foarte bine.

 2. Anonim

  Ce mai face Leanța ot Pleș-coi?

 3. Bocseanul

  Felicitari Caline, mult succes!
  Sustin aceasta candidatura, mai bine sa fim conduși de un domn inginer decât de un hot, fost ginecolog de vaci (Barou).

Leave a Comment