PMP aduce viitorul în Sălaj

Partidul Mişcarea Populară vine în faţa sălăjenilor cu o echipă dornică să facă treabă pentru sălăjeni. Candidații propuși de PMP provin din toate păturile sociale, pentru a acoperi nevoile fiecărei clase în parte, fie că vorbim de tineri sau pensionari, de ingineri, cadre medicale, agricultori sau electricieni.

PMP vrea să reprezinte interesele fiecărui sălăjean în parte şi să lucreze pentru a dezvolta fiecare comunitate locală, tocmai de aceea, candidaţii PMP pentru Consiliul Judeţean Sălaj au fost aleşi şi din punct de vedere geografic, de la Zalău la Şimleu Silvaniei, de la Zalha până la Marca sau de la Cehu Silvaniei până la Fildu de Jos.

Candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj este TEODOR PETER.

De loc din localitatea Zalha, dar domiciliat în Zalău, acesta este şi cel care deschide lista de consilieri. În vârstă de 46 de ani, Flaviu-Dorel Vecian se află pe poziţia secundă a listei PMP. Economistul va reprezenta interesele comunei Ileanda.

Pe poziţia a treia este Radu-Marcel Ştirb. În vârstă de 53 de ani, acesta este tehnician clădiri. Pe poziţia a patra se află inginerul Adrian-Alexandru Popan, iar pe poziţia a cincea este Marius Blaj.

Radu Corneliu Pop se află pe locul şase, iar pe poziţia a şaptea se regăseşte tânărul în vârstă de 37 de ani, Emmanuel Pop, cel care este şi propunerea partidului pentru funcţia de primar în Jibou. Pe locul opt se află designerul industrial Valentin Big, iar pe nouă este Mircea Bob, un inginer zootehnist, actualmente pensionar. Pe zece se află Ionel Buda din Cehu Silvaniei, iar pe poziţia 11 se regăseşte Nicolae Criste din Treznea.

“Venim cu o echipă ce va munci în folosul cetăţenilor judeţului Sălaj. Suntem dispuşi să muncim oricât e necesar şi să reprezentăm cât mai bine interesele sălăjenilor, fie că vorbim de cei din Zalău sau din Cehu Silvaniei, Ileanda sau Crasna. Important este ca fiecare sălăjean să fie reprezentat cât mai bine în Consiliul Judeţean, fie că este tânăr, pensionar, inginer sau sudor”, susţine Teodor Peter – candidatul PMP la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Sălaj.

PETER TEODOR

VECIAN FLAVIU-DOREL

ȘTIRB RADU-MARCEL

POPAN ADRIAN-ALEXANDRU

BLAJ TEODOR-MARIUS

POP CORNELIU-RADU

POP IULIUS EMMANUEL

BIG VALENTIN

BOB MIRCEA

BUDA IONEL

CRISTE NICOLAE

LONTE IOAN

NECHIFOR CRISTIAN

ZAHA PATRIȚIU

CHIOREAN OVIDIU-LIVIU

CHIȘIU IULIU-CORNEL

LUPUȚ VALERIA

RĂCĂȘAN ALEXANDRU

CODREA CORNEL-TEODOR

BRIE ADRIAN-FLORIN

BUMB ARSINTE

MĂRGINEAN TEODOR-MIHAI

LUPOU ANA

STEGEREAN GABRIEL

ȘAMȘODAN VASILE

ANTAL VIOREL

NUȚ CLAUDIU-VASILE

CIURTE BOGDAN-COSMIN

CORMOȘ VIOLIN-VIRGIL

CHIȘ ZAMFIR

POP IONUȚ-ZAMFIR

MAGYAR CĂLIN-MARIUS

POP CRISTIAN

POP VASILE-MUGUREL

PÃTRUȘEL DANIEL

MÎRZA FELICIA

POP TIBERIU-PAUL

VASIAN ALEXANDRU

(P)

Leave a Comment