PMP aduce viitorul în Bobota

“Vreau să obținem fonduri europene nerambursabile și, în acest scop, vom depune proiecte pentru repararea și întreținerea drumurilor agricole din comună. Tot pe fonduri europene, vrem să realizăm culturi noi, de zmeură sau afine, sau chiar livezi, dar proiectele pe fonduri europene sunt fezabile și pentru construirea de pensiuni turistice sau pentru achiziționarea de aparatură pentru școli sau dispensare”, ne spune SERGIU VĂSCAN, cel ce deschide lista candidaților Partidului Mișcarea Populară la Consiliul Local Bobota.
Tânărul candidat este conștient de nevoia atragerii de investitori în comună și de crearea de noi locuri de muncă pentru cetățenii din Bobota. Astfel, el consideră că investitorii pot fi susținuți prin acordarea de facilități. “Investitorii trebuie să fie ajutați. Dacă avem investitori în comună, toată comuna va arăta mai bine. Eu, împreună cu cei din echipa mea, avem în vedere să punem la dispoziția investitorilor spațiile disponibile în comună (clădiri, utilaje, parcele de pământ etc…).”
Printre alte proiecte, el propune și construirea unui centru social pentru bătrânii din comună.
Candidatul PMP se gândește și la binele copiilor. Astfel, el propune organizarea de activități școlare și extrașcolare în colaborare cu primăria, integrarea copiilor și adolescenților romi în programa școlară și în activități ale comunei și găsirea de soluții pentru încetarea abandonului școlar. “În alte comune, copiii sunt atrași în tot felul de activități școlare și extrașcolare. Și noi suntem în stare de astfel de activități. Trebuie doar puțină voință, puțină implicare, și totul va merge ca pe roate”.
“Iar pentru susținerea și promovarea culturii, pentru că și cei din comuna Bobota au nevoie de cultură, mă gândesc la expoziții de pictură ale elevilor, la lansări de carte, la concerte de muzică, la teatru. Știți că există inițiativa “Teatru în șură”. Și noi putem organiza așa ceva”, spune SERGIU VĂSCAN, candidatul PMP la Consiliul Local Bobota.
(P)

Leave a Comment