La Horoatu Crasnei: PMP aduce bunăstarea

Pe IULIU CORNEL CHIȘIU, candidatul Partidului Mișcarea Populară la Primăria Horoatu Crasnei, l-am întâlnit pe străzile comunei, vorbind cu oamenii. Cu fața zâmbitoare, cu vorba calmă dar hotărâtă, el le prezenta oamenilor ideile sale pentru noua administrație a comunei.

“Marea nevoie a oamenilor din comună este apa potabilă. Nu e voie ca în anul 2020, să existe case care nu au apă potabilă! Să ai apă la robinet reprezintă o necesitate și asta e principala idee cu care pornesc pe acest drum.”

Bineînțeles, aducțiunea apei se găsește în strânsă legătură cu rețeaua de canalizare, o altă nevoie a oamenilor de aici.

“Împreună cu echipa mea, care este o echipă de 10+, m-am gândit că este un lucru absolut normal să se asfalteze toate ulițele din comună. Ne-am săturat de noroaie la cea mai mică ploaie. Mă cunoașteți. Îi cunoașteți pe cei din echipa mea. Sunt oameni din toate satele comunei. Știți că suntem oameni gospodari, oameni care se țin de cuvânt când promit ceva. Aveți încredere că ceea ce spunem vom și face.”

Candidatul PMP are în vedere și modernizarea Centrului de permanență din comună, aducțiunea gazului dar și alte proiecte benefice pentru locuitori.

“Ne dorim cadastrarea și întabularea terenurilor agicole din extravilan. Și dorim să fie făcute pe fonduri europene. În alte comune așa s-au cadastrat și întabulat terenurile. Dacă acolo s-a putut, se poate și la noi, trebuie doar să ne dorim.”

Sunt idei care se pot realiza, sunt idei normale, sunt idei care ar duce la îmbunătățirea modului de viață al celor din Horoatu Crasnei. Sunt ideile cu care candidatul Partidului Mișcarea Populară și echipa sa vin la Primăria Horoatu Crasnei.

(P)

Leave a Comment