Echipa PMP – pregătită pentru o nouă administrație în Zalău

Pentru Consiliul Local al municipiului Zalău, Partidul Mișcarea Populară propune profesioniști din toate domeniile: ingineri, jurnaliști, cadre medicale, profesori, contabili și chiar foste cadre MAI. Unii au experiența de viață, alții au tinerețea și puterea de muncă, dar toți au dorința de a schimba în bine fața municipiului Zalău.

ADRIAN ALEXANDRU POPAN este candidatul PMP pentru Primăria municipiului Zalău. Acumulând experiență ca și consilier local în această legislatură, Popan deschide lista candidaților pentru Consiliul Local al municipiului Zalău. Totodată, el este și al patrulea pe lista pentru Consiliul Județean Sălaj. Născut acum 50 de ani în satul Cormeniș din comuna Lozna, ajuns inginer proiectant la una din multinaționalele sălăjene, Popan este unul din fondatorii Filialei Sălaj a Partidului Mișcarea Populară, în anul 2013.

Pe poziția a doua pe lista pentru Consiliul Local se află inginerul automatist MARIUS BLAJ, în vârstă de 44 de ani. După terminarea facultății, s-a angajat la Siemens VDO, în Timișoara, fiind programator pentru unul din modelele BMW. S-a întors acasă, în Zalău, lucrând în presa sălăjeană peste 15 ani. În ultimii ani, s-a ocupat exclusiv de afacerea lui, una de personalizat tricouri pentru mediul extern. De câteva luni este șeful Agenției Teritoriale ARR Sălaj. Blaj se mândrește cu faptul că Partidul Mișcarea Populară este singurul partid în care a activat vreodată.

TEODOR PETER se află pe poziția a treia pentru un loc în Consiliul Local. Specialist în științe administrative, ajuns manager de producție la una din marile firme de pe raza Zalăului, Peter deschide lista pentru Consiliul Județean Sălaj și cel care candidează pentru președinția județului.

După absolvirea Facultății de Jurnalism, FLORENTINA CHIȘ a lucrat mai mulți ani în presă sălăjeană. Ajunsă la vârsta de 36 de ani, activează acum ca asistent manager la una din firmele sălăjene.

Pe poziția a cincea se află tânărul inginer FELICIAN SABOU, în vârstă de 29 de ani. El lucrează ca specialist în progres industrial.

Următoarele propuneri ale PMP pentru Consiliul Local Zalău sunt inginerul proiectant SERGIU-RAREȘ POPOVICI, fostul ofițer MAI – MARIN STAN și actualul consilier local CANTEMIR PAȘCA.

Acești candidați precum și cei care compun în continuare lista propusă de PMP sunt profesioniști în mediile în care lucrează. Unii au experiența de viață, alții au tinerețea și puterea de muncă, dar toți au dorința de a schimba în bine fața municipiului Zalău. Echipa de 10+ a Partidului Mișcarea Populară este pregătită să aducă această schimbare.

Toți pentru ZALĂU, toți pentru SĂLAJ! Toți pentru PMP!

POPAN ADRIAN-ALEXANDRU

BLAJ TEODOR-MARIUS

PETER TEODOR

CHIȘ FLORENTINA-IOANA

SABOU FELICIAN

POPOVICI SERGIU-RAREȘ

STAN MARIN

PAȘCA CANTEMIR

CHIȘ GHEORGHE-NICOLAE

PUIE DENISA-MARIA

PÂRJEA VALER-COSMIN

MOISI SERGIU-FLORIN

LUNG MIHAI DAN

PUIE LILIANA-MARIANA

IVAȘCĂU ALIN ȘTEFAN

INCEU MARIA-NATALIA

DRAGOȘ ANCUȚA-MIRELA

ȘTIRB RADU-ALEXANDRU

BRUSTUREAN RAMONA-MIRELA

ONUȚE GABRIEL-IONUȚ

SZABOU ANDREEA-DORINA

CIORDAȘ IULIAN

ȘANDOR MARTA

CURTIAN GHEORGHE-VASILE

RUS NICOLAE

DRAGOȘ CIPRIAN-DAN

PETER MARIUS-CRISTIAN

(P)

Alte articole

2 Thoughts to “Echipa PMP – pregătită pentru o nouă administrație în Zalău”

  1. Anonim

    Uitați-va la chipuril lor!!! Parca sunt copiii lui Basescu!!! Îngâmfați, aroganți, plini de sine si mai mult ca sigur …..bețivi!!! Astia sa ne conducă ? Nici vorbă!!! Cine pune ștampila pe ei ….măsa îi c…..!!!!

  2. Anonim

    O gasca de hoți, netrebnici, escroci, mincinoși, parveniți cu tătucul lor in frunte pe nume Băsescu!!! Niste avortoni care merita doar disprețul nostru!!!

Leave a Comment