Măsuri de prevenire a risipei alimentare aplicate de inspectorii Direcției Agricole Sălaj

Inspectorii Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Sălaj au ieșit în teren pentru a promova măsurile de prevenire a risipei alimentare.

Lucrătorii DADR Sălaj au stat de vorbă cu trecătorii, au intrat în piețele din Zalău, în magazinele mai importante și le-au explicat cumpărătorilor și antreprenorilor problema cauzata de risipa alimentară, faptul că anual se aruncă în întreaga lume cantități uriașe de alimente rămase neconsumate. Potrivit directorului Direcției Agricole Sălaj, Silviu Pop, astfel de campanii vor continua, rolul lor fiind considerat deosebit de important la nivelul societății. Tot în cadrul acestor ieșiri în teren, inspectorii instituției sălăjene au abordat și problema depozitării deșeurilor alimentare. Potrivit datelor Green Report, românii aruncă zilnic aproximativ 6.000 de tone de alimente, iar asta în timp ce câteva milioane de români trăiesc la limita sărăciei.

2 Thoughts to “Măsuri de prevenire a risipei alimentare aplicate de inspectorii Direcției Agricole Sălaj”

  1. […] Inspectorii Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Sălaj au ieșit în teren pentru a promova măsurile de prevenire a risipei alimentare. Lucrătorii DADR Sălaj au stat de vorbă cu trecătorii, au intrat în piețele din Zalău, în magazinele mai importante și le-au explicat cumpărătorilor și antreprenorilor problema cauzata de risipa alimentară, faptul că anual se aruncă în întreaga lume cantități uriașe de alimente rămase neconsumate. Potrivit directorului Direcției Agricole Sălaj, Silviu Pop, astfel de campanii vor continua, rolul lor fiind considerat deosebit de important la nivelul societății. Tot în cadrul… Citeste mai mult […]

  2. […] Inspectorii Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Sălaj au ieșit în teren pentru a promova măsurile de prevenire a risipei alimentare. Lucrătorii DADR Sălaj au stat de vorbă cu trecătorii, au intrat în piețele din Zalău, în magazinele mai importante și le-au explicat cumpărătorilor și antreprenorilor problema cauzata de risipa alimentară, faptul că anual se aruncă în întreaga lume cantități uriașe de alimente rămase neconsumate. Potrivit directorului Direcției Agricole Sălaj, Silviu Pop, astfel de campanii vor continua, rolul lor fiind considerat deosebit de important la nivelul societății.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment