Zvonoteca

Magazin Salajean 7 iunie 2007 0

# Din categoria timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim, face parte si isprava hadempistilor nostri care toata ziulica nu au ce face altceva decat sa priveasca la soare. Nu facem referire la toti ci doar la aceia care se ostenesc de zile mari la infrumusetarea sensului giratoriu din apropierea Mol-ului. Din cei sase muncitori cu drag de munca, doi sapau de zori, iar ceilalti stateau si admirau peisaju. Apai, daca in ritmul asta se munceste in Zalau, putem astepta mult si bine pana vor fi si finalizate lucrarile incepute. La Pastele Cailor eventual!

# La multele hude care se fac in orasu de sub Meses s-a mai adaugat una, taman in centru orasului, in spatele Restaurantului Zahana. Baiu mare e ca, la partea cu semnalizarea gropoiului cu pricina, cei responsabili stau cam rau. Daca ai marele nenoroc sa te perinzi p`acolo cu motoru, s-ar putea sa ai surpriza sa cazi exact in mijlocu gropii. Poate asta se si urmareste, sa se incerce cu propriile masini cat de adanca este. Recomandarea ar fi aceea ca toate gropile sa fie astupate deoarece, in caz contrar, se va pune de o noua revolutie din partea soferilor, cam nervosi ce-i drept!

# Ca sa stie tata lume ca in Zalau, daca dai in canalizare, crapa exact semafoarele, ploaia de sambata le-o tomnit in asa hal incat nu merg defel. Adica, s-o scurtcircuitat cablurile din cauza apei care nu s-o scurs pe unde trebe. Amu, cica totu-i in reparatii, da@ bine ar fi ca muncitorii sa repare de la cap la coada tat. Si cabluri, si canalizare, si sisteme, ba si gaurile din cer, ca sa nu ploua si sa inece iar sigurantele tocmai cand is toate pe rosu.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »