Zvonoteca

magazinsalajean 28 decembrie 2012 3
Zvonoteca

# Ca nu cumva să le îngheţe poponeţul până ce îşi făceau treaba pe o stradă cu pietriş din târg, nişte miliţieni locali şi-au lăsat maşina de serviciu, în ajun de Crăciun, cu cheile în contact şi motorul pornit. Că doar nu-i nimeni atât de prost încât să fure maşina organului!

# Mare noroc au boşii din instituţiile publice cu maşinile de serviciu pe care le au sub dos indiferent dacă-i zi lucrătoare ori zi liberă! Altfel cum şi-ar face bieţii şefi cumpărăturile pentru sărbători? Iar un şef mustăcios din primăria municipiului poate confirma că-i aşa cum spunem noi, că doar l-am văzut în ajunul Crăciunului la shoppingăreală cu consoarta, şi cu bolidul cu număr sugestiv în parcarea supermarketului!

# Sărbătorile astea au fost mană cerească pentru tuciurii. Tot o gaşcă şi-o găşcuţă, tot o capră şi un urs, nu doar pe la blocurile din Zalău, ci şi prin gospodăriile de pe la ţară, de tremurau babele văduve baricadate în case.

Comentarii

comments

3 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

 1. nik 30 decembrie 2012 at 08:29 - Reply

  tganii au invadat gospodariile de la tara si aici nu vorbesc de copii scopul lor prncipal este furtul din locuinte sau identificarea viitoarelor victime.Se apropie revelionul si ma intreb daca la nivelul politiei se iau masuri de prevenire a acestor fapte.

 2. Viorelu 8 ianuarie 2013 at 02:35 - Reply

  Asa se vede ca Romanii fura si sparg casele oamenilor …..
  Feritiva de Tigani …..ca noi Romanii va spargem…..si apoi daca e ceva ….stim noi ce sa zicem;
  Tiganii sint hotii……
  Da dar uite ca nu e asa .
  Romanii fura , spar case si Firme, fura de ani de zile din locuintele oamenilor …..si al Firmelor ….
  Trebuie sa fi un B.O.U ….sa nu vezi si sa nu auzi …
  Ori esti un bou …ori o Camila

 3. Viorelu 8 ianuarie 2013 at 02:37 - Reply

  Apropo:
  Am uitat sa mentionez ca este vorba de B.O.U.L de nik….tot ce va a hot …..hot de renume…..

Lasa un Raspuns »