Zvonotecă

magazinsalajean 19 decembrie 2012 1
Zvonotecă

# Pfoai, mamă, ce buluc e în supermarketuri, de zici că opt zile din şapte a plouat şi a nins numai cu cumpărători. Culmea e că lumea se plânge de secetă mare în buzunare, deşi cărucioarele împinse printre rafturi sunt pline vârf cu vrute şi nevrute. Nici nu ştii ce să mai crezi: ori mint buzunarele când ţipă a gol, ori cărucioarele alea-s fictive, ireale, Fata Morgana nu altceva.

# După ce un coleg de-al zvonăraşului a zvonărit şi a vuit într-un material despre harababura creată în munţipiu de noile semafoare, pe loc s-o întâmplat ceva negru cu cele buclucaşe. Au fost brusc învelite şi lipite la greu în bandă adezivă, să nu mai scape nici ţâr de lumină, fie ea roşie sau verde. Ne întrebăm ce urmează: ori marea dezlipire, ori marea mutare cu totul a semafoarelor în alte locaţii.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Anonim 20 decembrie 2012 at 11:24 - Reply

    Pfoai … cred ca numai andreea vilcovschi a putut scrie un asa zvon

Lasa un Raspuns »