Zvonoteca

magazinsalajean 13 decembrie 2012 1
Zvonoteca

# Ieri, la înmânarea unor ţidule oficioase noilor parlamentari, au fost încurcate borcanele, pardon, numele. Când să-l pupe şi să-l felicite pe ăl mai nou dintre aleşi, tanti jude a călcat strâmb şi a luat-o cu felicitările către alt coleg. Toată era un zâmbet şi o hlizeală, iar sala era şi mai rău, gata să pice pe jos de chicoteli şi râs. Amu, înţelegem, că ştiţi cum e, tot de-o culoare şi de-o înălţime îs, erted?

# Tot la festivitatea cu pricina, unul din capii judeţului s-a pornit şi s-a avântat într-un speech de zile mari, presărat cu felicitări şi alea, alea. Baiu’ a fost că, în timp ce curgea discursul, ţiuia şi melodia unui telefon mobil, până ce vorbitorul s-o supărat şi a cerut linişte pe linie! Degeaba, că solicitarea a stârnit doar gălăgie şi râsete când cineva i-a atras atenţia că măgăoaia ţiuitoare este chiar în propriul buzunar. Epic!

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. CIOCIAN 14 decembrie 2012 at 13:23 - Reply

    Tot noi de la PDL suntem cei mai buni, noi suntem strinsi uniti, cu vointa mare ca marele nostru mentor TODEA, care inca este la Bucuresti, de unde se da ora exacta.
    Marea ta echipa din judet te asteapta cu nerabdare!
    Noi credem ca meriti postul pe care l-ai lasat in judet!
    Pa, Andrei!

Lasa un Raspuns »