Zvonoteca

magazinsalajean 6 decembrie 2012 1
Zvonoteca

# Ultima zi de campanie, ultima zi de bălăceală. Peste tot, la televiziuni, pe stradă, prin baruri, pe la diferite evenimente, chiar şi sportive, ai ocazia să vezi diferiţi politicieni care, săracii, nici nu ştiu cu ce se mănâncă sportul respectiv, dar vin şi privesc. De fapt, să-şi facă puţină campanie. Disputa finală, fiindcă cea reală nu o putem numi la câte mişmaşuri se vor face şi de această dată, va fi duminică. Cei mai buni, pardon, cei cu mai mult tupeu şi isteţime vor câştiga.

# Sunt unele şcoli, măi frate, care nu-ţi asigură nici măcar un gram de apă caldă după ce faci puţină mişcare în sala de sport, fie că e tenis de câmp, tenis cu piciorul sau fotbal în sală. Nu ştim cât de legal sau ilegal e faptul că au fost desfiinţate robinetele şi duşurile, dar problema e că se duc la puţină mişcare şi ăi’ mai mari ai oraşului, iar când ajungi să-l superi pe Măria Sa e cam problemă. Spor la desfiinţat.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. OBIECTIV 7 decembrie 2012 at 14:53 - Reply

    Ia mai face-ti si voi miscare la terenurile private si lasa-ti bazele sportive ale institutiilor pt cine au fost create.Ve-ti zice ca platiti ,-comparati preturile …si nu ma mai injurati!

Lasa un Raspuns »