Zvonoteca

magazinsalajean 3 decembrie 2012 1
Zvonoteca

# De râsu’ plânsu’ tot hărniceagul care i-a cuprins pe unii angajaţi citadini hăpt în toiul manifestărilor de Ziua Naţională. Când oficialii dădeau onorul, dumnealor urcau şi coborau scara să schimbe becuri şi să pună instalaţii colorate în pomi mai ceva ca veveriţa turată din Ice Age. Ori poate s-au cocoţat ca veveriţoii în palmieri pentru o vizibilitate mai bună? Nu-i rău, parcă îi şi vedem la anul agăţaţi de oareşce antene parabolice de pe blocuri.Tot de 1 Decembrie, evident.

# Pfoioioi ce beznă groasă pluteşte prin unele sate de pe direcţia Hodin! Nici nu vezi afară, dar nici nu vezi în maşină! Sigur, ceva becuri există pe cei stâlpi, dar merg la minimum minimorum, de zici că se face economie la sânge, amu, în prag de sărbători. Mno bine, recomandarea noastră e să vă luaţi faruri sănătoase cu voi dacă mergeţi în zonă, iar dacă nu găsiţi la abeceu de-alea sănătoase, luaţi-l pe voi pe ăla de la Tuzla. Sigur ajută!

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Ion 4 decembrie 2012 at 14:50 - Reply

    Caligula imperator,
    Si-a numit calul senator
    Ungureanu mai sinistru
    Si-a numit Bo(u)de ministru.

Lasa un Raspuns »