Zvonoteca

magazinsalajean 21 noiembrie 2012 1
Zvonoteca

#Or fi având unii ditamai funcţiile, dar când participă la vreun eveniment public, unde trebuie să stea cuminţi pe un scaun, nu-i mai recunoşti. Şi unde nu-i apucă făţâiala şi învârteala, de zici că stau pe cărbuni. Ba se-ntorc, ba se sucesc, ba-şi îndeasă degetele-n nas, ba se scurg sub scaun. Şi de vrei să-i surprinzi în poză, nici că le pasă! Păcat de costumele alea de firmă, că se-mboţesc de numa-numa!

# No, ne-a fost dat să o auzim şi pe asta: câinii domestici din Pustă sunt trimişi la vaccin. Nu ne-au uimit vaccinurile, ci domesticeala care i-a cuprins subit pe patrupezi, despre care noi nu bănuiam că ar putea fi şi sălbatici. Cel puţin, nu la noi, că pe meleaguri australiene, câinii Dingo şi diavolii Tazmanieni sunt cu duiumul. Numai că, vezi bine, unii se mai încâlcesc în idei şi nici nu e de mirare. La o discuţie cu nişte locuitori de-ai Crişeniului, aceştia nici nu s-or mirat de patrupezii domestici şi ne-o spus verde în faţă că la ei pe uliţă chiar bântuie câini sălbatici, posibil suferind de ADHD canin. Oare pentru ei nu există vaccinuri?

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. finante 22 noiembrie 2012 at 15:29 - Reply

    BBAI BETIVULE CARE SCRI RUBRICA ASTA! DACA TE INTREB MIINE DESPRE CINE AI SRIS LA PRIMA POZITIE,NU O SA STI NICI TU. cEL CARE CITESTE RUBRICA CE SA INTELEAGA?

Lasa un Raspuns »