Zvonoteca

Magazin Salajean 4 iunie 2007 0

# Prin Zalau tantarii isi fac de cap inca de cum da amurgul, mai ales ca aia de la firma de dezinsectie nu isi vor face aparitia prin oras prea curand. Cumparati-va spraiuri, aparate impotriva anofelilor si, mai ales, rabdare la kil. O sa aveti nevoie, ca noptea a inceput sa fie lunga si grea si daca e si zapuseala si deschizi geamul, te trezesti cu iadul in dormitor.

# Stiti ce se mai vinde la supraoferta prin Artima? Ciocolata menaj expirata. Poate nu stiu aia de la supermagazin sa citeasca eticheta, poate nu au apucat sa lipeasca una noua, ca zalauanii sa nu vada ce cumpara. Ori, mai stii? Poate ciocolata era cu dedicatie speciala pentru Ziua Copilului, sa traiasca! La multi ani!

# Cum da o aversa de ploaie mai zdravana peste oras, cum in unele cartiere din Zalau curge raul, ramul, de ti-este mai mare mila de cei care circula per pedes pe acolo. Da@ degeaba spunem, scriem si ne dam cu capul de pereti, ca adepistii stiu una si buna: este canalizarea de vina, care nu este functionala in tot orasul si, acolo unde este, sa stiti ca este doar pe jumatate. Ati inteles ceva? Ca noi, pe jumatate.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »