Zvonoteca

magazinsalajean 13 noiembrie 2012 1
Zvonoteca

# Noapte de noapte, discotecile de la sate sunt pline ochi. Şi tot aşa, pe de-o parte şi de alta a drumului, e plin de maşini parcate. Nu zice nimeni că tre să bată petrecăreţii dealurile la picior pentru a se dănţăli în satul vecin. Dar oare câţi dintre şoferi se întorc către case treji lumină fără să fi pus gram de băutură în gură?! Curios câţi ar dormi în maşini la o razie, spre zorii zilei, a poliţiştilor aşteptând cu etilotestul la cotitură…

# După îndelungi aşteptări, s-a turnat asfaltul pe drumul la ieşirea din Crişeni spre Jibou/Cehu Silvaniei. Mare minune, dar baiu că orice minune ţine trei zile. O simplă plimbare pe curbele din zonă şi ai toate şansele să zbori cu maşinuţa în şanţ. Amu nu tre’ să fii mare expert să-ţi dai de cu seama că ditamai curba are înclinaţia în partea opusă decât în mod normal ca să stai pe drum… Ce mai contează încă o încărcătură de fier vechi, de pilitură de fier, de lapte, dacă toate se varsă, de această dată, în câmp liber, şi nu la Abrudan în curte?!

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Letcanul 13 noiembrie 2012 at 14:26 - Reply

    si la discoteca de la rus.sunt multe masini ai caror conducatori urca la volan bauti bine.

Lasa un Raspuns »