Zvonoteca

magazinsalajean 5 noiembrie 2012 1
Zvonoteca

#La un supermarket din buricul capitalei de judeţ, una scrie la raft, alta-i pe produs. La preţ, mă refer, evident. Şi, bineînţeles, preţul de la raft îi ăl mai mic, numai bun de îmbiat clienţii. Iar de te prinzi că-i dubioasă treaba şi ceri explicaţii uneia dintre angajate, îţi spune răstit că preţul mare îi ăla bun, evident, cum de te-ai gândit altfel?

#Rămânem în zonă, de data asta la o farmacie, tot din buricul târgului, unde doamna de la casă habar nu are de ofertele existente la locul ei de muncă. Îi spui că te interesează o ofertă, ceri informaţii suplimentare şi… ce să vezi? “N-avem, doamnă, aşa ceva! Oferta de care ziceţi s-a terminat de mult!” “Păi, cum, că la raft scrie că aşa şi pe dincolo. Şi în pliantul de pe săptămâna asta, scrie la fel.” “No, atunci aşa-i cum scrie. Io nu ştiu că am fost în concediu”…

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. marga 6 noiembrie 2012 at 13:39 - Reply

    pafaristi de-a intregul

Lasa un Raspuns »