Zvonotecă

magazinsalajean 5 noiembrie 2012 2
Zvonotecă

# Cocoţaţi în microbuzele de transport persoane, şoferii continuă, pentru a n-şpe mia oară, să dea dovadă de o nesimţire crasă. Ce să-şi mai mişte gâtlejurile duble în stânga sau în dreapta când nici măcar o geană nu le flutură spre oglinzile laterale să vadă prostul din spate care habar nu are ce le poate căpăţâna. Că taman aşa obosit, mai bine zis, relaxat, cum era, s-a lansat un dăştept cu microbuzul din staţia de călători de parcă avea şi lumini şi sirene puse în funcţiune, precum autospecialele la o intervenţie. Or fi având prioritate la ieşirea din staţie, dar nu spune legea că tre să se omoare, şi pe el şi pasagerii, din inconştienţă sau îngâmfare.

# Colegii grăieşi vor să ne arate morţiş că se poate. Se poate să o ţii din bâlbuţă în bâlbuţă adică, fiin’că după stâlcirea gloriasă a textului dintr-un material de vineri nu putem zice altceva. Ştirea era despre candidaţii scoşi la înaintare pentru alegeri de către o formaţiune politică, iar grăieşul zicea cum şi cât de bine vor reprezenta aceştia în Parlament Vâlcea din Teleorman şi moldovenii din Botoşenii. Amu, cu moldovenii am înţeles, dar cu Vâlcea din TL nu am priceput defel. Nu bate, dom’le, orice-ar fi, bată-le franţu’ de judeţe şi coordonate geografice! Da’ nu-i rău, măcar ne-o binedispus de week-end, aşa că bravo, colega!, şi la mai mare!

Comentarii

comments

2 Comentarii »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Ileana 5 noiembrie 2012 at 01:14 - Reply

    Rubrica asta este o rusine. Cel care scrie e lipsi de inteligenta deci si de umor.
    Jenant!

  2. Gigi 5 noiembrie 2012 at 01:25 - Reply

    Te-ai suparat colega? Vezi tu, ce sa faci, daca Munteanu a concediat corectorul…

Lasa un Raspuns »