Zvonoteca

magazinsalajean 1 noiembrie 2012 1
Zvonoteca

# Zice la ziar că un ditamai bărbos cu sutană primeşte o leafă din banul public de aproape 23.000 de lei. În fiecare lună. Mai mult, omul nu plăteşte chirie ori întreţinere, nu dă din banii lui pe mâncare ori pe hainele aurite. Pe lângă el, românii mai ţin în spinare încă 53 de şefi cu sutane, remuneraţi asemeni miniştrilor şi secretarilor de stat. Tot din acelaşi sac sunt plătiţi şi medicii şi cadrele didactice, cu salarii de nimic, ştim cu toţii. Aşa, că tot vorbim despre egalitate în drepturi. Niciun bai! Pe lumea cealaltă să ne fie bine tuturor!

# Deşi legislaţia rutieră nu impune neapărat o limită minimă de viteză în trafic, din bun simţ, conducătorii auto ar trebui să circule cu o viteză adecvată pentru a nu bloca circulaţia. Doar că se mai trezesc şmecherii, şmenarii ori cum or vrea ei să se numească să apese pedala doar până la circa 20-25 de km/h pe străzile din oraş, să ţină coloana de maşini blocată în spatele lor. Mai rău este că în această ipostază au pozat taman caşchetarii de la ordine publică, în timp ce şofau agale pe străzile din municipiu fără să ţină cont că vuia bulevardul de maşini în spatele lor. Mai bine ascultau şi ei piesa ceea a borfaşilor, ce îndeamnă la 40 km/h, că ar fi fost o viteză decentă pentru traficul din oraş.

Comentarii

comments

Un Comentariu »

Comentariile venite din partea voastra cu privire la articolele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe magazinsalajean.ro acele mesaje/comentarii/opinii licentioase (injurii, cuvinte obscene si atacul la persoana).

  1. Andrei 1 noiembrie 2012 at 12:00 - Reply

    Începând de la Cuza încoace, salariile popilor nu au fost asigurate de stat.
    Până ce venit derbedeul de Boc, care a tăiat salariile, şi le-a dat la popi.

Lasa un Raspuns »