Zvonoteca

Magazin Salajean 31 mai 2007 0

# O problema acuta cu care se confrunta Zalau nost este lipsa cu desavarsire a toaletelor stradale. Daca te bate nenorocu sa te scape nevoile taman cand te afli in centrul orasului, trebuie sa-ti pui pofta in cui pana acasa. Noroc cu sarbatorile aste care au loc din cand in cand pe la noi prin oras, ca altfel…

# Mare tam-tam s-a facut despre cosmetizarea zonelor cu arbusti, verdeturi si alte cele, dar, cand colo acestea lasa de dorit si acum. In continuare, in municipiu, daca iti casti bine ochii, peste tot sunt vizibile crengi, pet-uri, hartii si alte minunatii de acest gen, timp in care foarte multa lume cu antene trec pe langa aceste OZN-uri. Alo?! Responsabilii cu pricina… se aude?!

# Se pare ca acelora care s-au ocupat de montarea si demontarea placutelor cu indicatoarele ce indemnau lumea spre sectiile de votare nu le mai pasa daca acestea mai exista acolo sau nu. Drept dovada stau cele doua tablite care arata directia spre sectiile de votare 14 si 15, care aproape au ruginit de cand asteapta sa fie luate jos. Oare or sa mai stea acolo pana la eventualele anticipate? Nu de alta dar asa responsabilii cu pricina au o munca in minus de facut.

Comentarii

comments

Lasa un Raspuns »